Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Παπαρδέλες Με Μοσχάρι Και Φρέσκο Θυμάρι

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

(0)
28 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

2 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 2

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  γρ.
Παπαρδέλες
200  γρ.
Κόντρα Φιλέτο Μόσχου
0.5  φλιτζάνι
Λευκό κρασί
0.5 
Ξύσμα λεμονιού
1  κ.σ.
Θυμάρι φρέσκο
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Βοδινό
5  γρ.
Αλάτι
5  κ.σ.
Ελαιόλαδο
3  κ.σ.
Γκράνα τριμμένη
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
116.7 g
Ενέργεια
1097 kcal
Λιπαρά
44.5 g
Εδώδιμες Ίνες
5.4 g
Πρωτεΐνες
45.5 g
Σάκχαρα
5 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

28 λεπτά
  • Βήμα 1

    15 λεπτά
    Καθαρίστε το κρέας από λίπος και ίνες. Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχάρι γυρνώντας το συχνά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
  • Βήμα 2

    3 λεπτά
    Αποσύρετε το κόντρα φιλέτο από το τηγάνι, χαμηλώστε την εστία και ρίξτε μέσα το κρασί. Προσθέστε ½ ποτήρι νερό και τον κύβο μόσχου.
  • Βήμα 3

    10 λεπτά
    Βράστε τα ζυμαρικά, στραγγίξετε και μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι. Κόψτε το μοσχάρι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε μέσα στο τηγάνι. Προσθέστε το θυμάρι, το ξύσμα λεμόνι, το τυρί, 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το πιπέρι. Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα και οι παπαρδέλες με μοσχάρι είναι έτοιμες για σερβίρισμα.
Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Καθαρίστε το κρέας από λίπος και ίνες. Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχάρι γυρνώντας το συχνά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2 Βήμα 2

Αποσύρετε το κόντρα φιλέτο από το τηγάνι, χαμηλώστε την εστία και ρίξτε μέσα το κρασί. Προσθέστε ½ ποτήρι νερό και τον κύβο μόσχου.

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Βράστε τα ζυμαρικά, στραγγίξετε και μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι. Κόψτε το μοσχάρι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε μέσα στο τηγάνι. Προσθέστε το θυμάρι, το ξύσμα λεμόνι, το τυρί, 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το πιπέρι. Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα και οι παπαρδέλες με μοσχάρι είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

5 + 2 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Ιταλική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Οικογενειακά γεύματα
  • Χαμηλή ζάχαρη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Παπαρδέλες με μοσχάρι

    Παπαρδέλες με μοσχάρι

    80 λεπτά Εύκολη
  • Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

    Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

    100 λεπτά Εύκολη
  • Παπαρδέλες με λαχανικά και λεμόνι

    Παπαρδέλες με λαχανικά και λεμόνι

    48 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης