Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

0
28λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

300  γρ.
Παπαρδέλες
200  γρ.
Κόντρα Φιλέτο Μόσχου
0.5  φλιτζάνι
Λευκό κρασί
0.5 
Ξύσμα λεμονιού
1  κ.σ.
Θυμάρι φρέσκο
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
5  γρ.
Αλάτι
5  κ.σ.
Ελαιόλαδο
3  κ.σ.
Γκράνα τριμμένη

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
1080.68 kcal
Υδατάνθρακες
115.7 g
Πρωτεΐνες
44.97 g
Λιπαρά
43.4 g
Εδώδιμες Ίνες
5.37 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

28 λεπτά
Βήμα 1
15 λεπτά
Καθαρίστε το κρέας από λίπος και ίνες. Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχάρι γυρνώντας το συχνά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 2
3 λεπτά
Αποσύρετε το κόντρα φιλέτο από το τηγάνι, χαμηλώστε την εστία και ρίξτε μέσα το κρασί. Προσθέστε ½ ποτήρι νερό και τον κύβο μόσχου.
Βήμα 3
10 λεπτά
Βράστε τα ζυμαρικά, στραγγίξετε και μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι. Κόψτε το μοσχάρι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε μέσα στο τηγάνι. Προσθέστε το θυμάρι, το ξύσμα λεμόνι, το τυρί, 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το πιπέρι. Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα και οι παπαρδέλες με μοσχάρι είναι έτοιμες για σερβίρισμα.
Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Καθαρίστε το κρέας από λίπος και ίνες. Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχάρι γυρνώντας το συχνά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2 Βήμα 2

Αποσύρετε το κόντρα φιλέτο από το τηγάνι, χαμηλώστε την εστία και ρίξτε μέσα το κρασί. Προσθέστε ½ ποτήρι νερό και τον κύβο μόσχου.

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Βράστε τα ζυμαρικά, στραγγίξετε και μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι. Κόψτε το μοσχάρι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε μέσα στο τηγάνι. Προσθέστε το θυμάρι, το ξύσμα λεμόνι, το τυρί, 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το πιπέρι. Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα και οι παπαρδέλες με μοσχάρι είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη