Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

0
28 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

200 σολ
Βόειο κρέας, φιλέτο, ψητό φιλέτο ψητό / φιλέτο, χωρίς κόκαλα, διαχωρίσιμο άπαχο μόνο, κομμένο σε 0 λίπος, όλες τις ποιότητες, ακατέργαστο
5 lbsp
Ελαιόλαδο
3 lbsp
Γκράνα
300 σολ
Ζυμαρικά, ξηρά, απεριποίητα
5 σολ
Αλάτι, τραπέζι
0.5 
Ξύσμα λεμονιού
1 lbsp
Θυμάρι, φρέσκο
0.33 tsp
Μαύρο πιπέρι
0.5 φλιτζάνι
Λευκό κρασί

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

28 λεπτά
Βήμα 1
15 λεπτά
Καθαρίστε το κρέας από λίπος και ίνες . Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 2 κ.σ ελαιόλαδο σοτάρετε το μοσχάρι γυρνώντας το συχνά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα .
Βήμα 2
3 λεπτά
Αποσύρετε το κόντρα φιλέτο από το τηγάνι , χαμηλώστε την εστία και ρίξτε μέσα το κρασί , προσθέστε μισό ποτήρι νερό και τον κύβο μόσχου .
Βήμα 3
10 λεπτά
Βράστε τα ζυμαρικά , στραγγίξετε και μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι . Κόψτε το μοσχάρι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε μέσα στο τηγάνι , προσθέστε το θυμάρι ,το ξύσμα λεμόνι , το τυρί , 3 κ.σ ελαιόλαδο και το πιπέρι . Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε .
Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 1 3

Καθαρίστε το κρέας από λίπος και ίνες . Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 2 κ.σ ελαιόλαδο σοτάρετε το μοσχάρι γυρνώντας το συχνά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα .

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 2 3

Αποσύρετε το κόντρα φιλέτο από το τηγάνι , χαμηλώστε την εστία και ρίξτε μέσα το κρασί , προσθέστε μισό ποτήρι νερό και τον κύβο μόσχου .

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 3 3

Βράστε τα ζυμαρικά , στραγγίξετε και μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι . Κόψτε το μοσχάρι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε μέσα στο τηγάνι , προσθέστε το θυμάρι ,το ξύσμα λεμόνι , το τυρί , 3 κ.σ ελαιόλαδο και το πιπέρι . Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη