Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

0
28λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

200 σολ
Βόειο κρέας, φιλέτο, ψητό φιλέτο ψητό / φιλέτο, χωρίς κόκαλα, διαχωρίσιμο άπαχο μόνο, κομμένο σε 0 λίπος, όλες τις ποιότητες, ακατέργαστο
5 lbsp
Ελαιόλαδο
3 lbsp
Γκράνα
300 σολ
Ζυμαρικά, ξηρά, απεριποίητα
5 σολ
Αλάτι, τραπέζι
0.5 
Ξύσμα λεμονιού
1 lbsp
Θυμάρι, φρέσκο
0.33 tsp
Μαύρο πιπέρι
0.5 φλιτζάνι
Λευκό κρασί

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

28 λεπτά
Βήμα 1
15 λεπτά
Καθαρίστε το κρέας από λίπος και ίνες . Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 2 κ.σ ελαιόλαδο σοτάρετε το μοσχάρι γυρνώντας το συχνά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα .
Βήμα 2
3 λεπτά
Αποσύρετε το κόντρα φιλέτο από το τηγάνι , χαμηλώστε την εστία και ρίξτε μέσα το κρασί , προσθέστε μισό ποτήρι νερό και τον κύβο μόσχου .
Βήμα 3
10 λεπτά
Βράστε τα ζυμαρικά , στραγγίξετε και μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι . Κόψτε το μοσχάρι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε μέσα στο τηγάνι , προσθέστε το θυμάρι ,το ξύσμα λεμόνι , το τυρί , 3 κ.σ ελαιόλαδο και το πιπέρι . Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε .
Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Καθαρίστε το κρέας από λίπος και ίνες . Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 2 κ.σ ελαιόλαδο σοτάρετε το μοσχάρι γυρνώντας το συχνά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα .

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2 Βήμα 2

Αποσύρετε το κόντρα φιλέτο από το τηγάνι , χαμηλώστε την εστία και ρίξτε μέσα το κρασί , προσθέστε μισό ποτήρι νερό και τον κύβο μόσχου .

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Βράστε τα ζυμαρικά , στραγγίξετε και μεταφέρετε μέσα στο τηγάνι . Κόψτε το μοσχάρι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε μέσα στο τηγάνι , προσθέστε το θυμάρι ,το ξύσμα λεμόνι , το τυρί , 3 κ.σ ελαιόλαδο και το πιπέρι . Ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη