Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Παπαρδέλες με μοσχάρι

0
80 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

500 γρ.
Παπαρδέλες
300 γρ.
Μοσχάρι κόντρα φιλέτο χωρίς κόκκαλα
2 
Κρεμμύδια φρέσκα
2 
Καρότα
1 
Σέλερι
3 
Ντομάτες
250 γρ.
Μανιτάρια λευκά
10 Ράβδοι
Θυμάρι
100 γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
867.12 kcal
Υδατάνθρακες
111.39 g
Πρωτεΐνες
42.75 g
Λιπαρά
29.04 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

80 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Καθαρίστε καλά και πλύνετε όλα τα λαχανικά εκτός από τα μανιτάρια τα οποία θα τα καθαρίσετε με ένα βρεγμένο πανί.
Βήμα 2
6 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε χοντροκομμένα με λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, σέλερι και τα καρότα μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 3
40 λεπτά
Προσθέστε τις τομάτες χοντροκομμένες, μισό ποτήρι νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε για 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 4
6 λεπτά
Περάστε τη σάλτσα από το μίξερ μέχρι να γίνει "κρέμα".
Βήμα 5
8 λεπτά
Κόψτε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες και τα μανιτάρια στα τέσσερα, ρίξτε στη σάλτσα 5 λεπτά πριν το τέλος.
Βήμα 6
10 λεπτά
Βράστε τις παπαρδέλες για όσο χρόνο αναγράφετε στη συσκευασία, σουρώστε και μεταφέρετε απευθείας μέσα στη σάλτσα, προσθέστε το θυμάρι, το τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατέψτε απαλά και σερβίρετε άμεσα.
Παπαρδέλες με μοσχάρι

Βήμα 1 6

Καθαρίστε καλά και πλύνετε όλα τα λαχανικά εκτός από τα μανιτάρια τα οποία θα τα καθαρίσετε με ένα βρεγμένο πανί.

Παπαρδέλες με μοσχάρι

Βήμα 2 6

Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε χοντροκομμένα με λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, σέλερι και τα καρότα μέχρι να μαραθούν.

Παπαρδέλες με μοσχάρι

Βήμα 3 6

Προσθέστε τις τομάτες χοντροκομμένες, μισό ποτήρι νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε για 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Παπαρδέλες με μοσχάρι

Βήμα 4 6

Περάστε τη σάλτσα από το μίξερ μέχρι να γίνει "κρέμα".

Παπαρδέλες με μοσχάρι

Βήμα 5 6

Κόψτε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες και τα μανιτάρια στα τέσσερα, ρίξτε στη σάλτσα 5 λεπτά πριν το τέλος.

Παπαρδέλες με μοσχάρι

Βήμα 6 6

Βράστε τις παπαρδέλες για όσο χρόνο αναγράφετε στη συσκευασία, σουρώστε και μεταφέρετε απευθείας μέσα στη σάλτσα, προσθέστε το θυμάρι, το τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατέψτε απαλά και σερβίρετε άμεσα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη