Παπαρδέλες με μοσχάρι
80λεπτά
Εύκολη
500 γρ.
Παπαρδέλες
300 γρ.
Μοσχάρι κόντρα φιλέτο χωρίς κόκκαλα
2
Κρεμμύδια φρέσκα
2
Καρότα
1
Σέλερι
3
Ντομάτες
250 γρ.
Μανιτάρια λευκά
10 Ράβδοι
Θυμάρι
100 γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
1 κύβος
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
867.12 kcal
Υδατάνθρακες
111.39 g
Πρωτεΐνες
42.75 g
Λιπαρά
29.04 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
80 λεπτά
Βήμα 1
Καθαρίστε καλά και πλύνετε όλα τα λαχανικά εκτός από τα μανιτάρια τα οποία θα τα καθαρίσετε με ένα βρεγμένο πανί.
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε χοντροκομμένα με λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, σέλερι και τα καρότα μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 3
Προσθέστε τις τομάτες χοντροκομμένες, μισό ποτήρι νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε για 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 4
Περάστε τη σάλτσα από το μίξερ μέχρι να γίνει "κρέμα".
Βήμα 5
Κόψτε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες και τα μανιτάρια στα τέσσερα, ρίξτε στη σάλτσα 5 λεπτά πριν το τέλος.
Βήμα 6
Βράστε τις παπαρδέλες για όσο χρόνο αναγράφετε στη συσκευασία, σουρώστε και μεταφέρετε απευθείας μέσα στη σάλτσα, προσθέστε το θυμάρι, το τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατέψτε απαλά και σερβίρετε άμεσα.
Σχόλια 0