Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Πένες Με Σπανάκι Και Καπνιστή Πανσέτα

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

(0)
23 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

2 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 2

ingredient_quantity
recipe ingredient
100  γρ.
Καπνιστή πανσέτα
200  γρ.
Σπανάκι
1 
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Κότας
50  γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
1 
Ξύσμα λάιμ
1  κ.γλ.
Κόκκοι πιπεριού
1  κ.σ.
Ελαιόλαδο
2  κ.σ.
Τυρί κρέμα μασκαρπόνε
250  γρ.
Πένες
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
104.1 g
Ενέργεια
788 kcal
Λιπαρά
23.5 g
Πρωτεΐνες
38.2 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

23 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα και βράστε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Καθαρίστε το σπανάκι και πλύντε το πολύ καλά με κρύο νερό μέχρι να φύγουν τα χώματα.
  • Βήμα 2

    10 λεπτά
    Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά την πανσέτα κομμένη σε χοντρά κυβάκια μέχρι να λιώσει το λίπος της και γίνει τραγανή. Προσθέστε το σπανάκι με μισό ποτήρι νερό και όταν το σπανάκι μαραθεί ρίξτε το μασκαρπόνε με το MAGGI ζωμό λαχανικών και το σκόρδο, μαγειρέψτε για 5 λεπτά, ρίξτε τα ζυμαρικά και δουλέψτε στο τηγάνι μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  • Βήμα 3

    3 λεπτά
    Αποσύρετε από την εστία, προσθέστε το τυρί, το ξύσμα μοσχολέμονου και το πιπέρι, ανακατέψτε και σερβίρετε άμεσα.
Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα και βράστε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Καθαρίστε το σπανάκι και πλύντε το πολύ καλά με κρύο νερό μέχρι να φύγουν τα χώματα.

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2

Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά την πανσέτα κομμένη σε χοντρά κυβάκια μέχρι να λιώσει το λίπος της και γίνει τραγανή. Προσθέστε το σπανάκι με μισό ποτήρι νερό και όταν το σπανάκι μαραθεί ρίξτε το μασκαρπόνε με το MAGGI ζωμό λαχανικών και το σκόρδο, μαγειρέψτε για 5 λεπτά, ρίξτε τα ζυμαρικά και δουλέψτε στο τηγάνι μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Αποσύρετε από την εστία, προσθέστε το τυρί, το ξύσμα μοσχολέμονου και το πιπέρι, ανακατέψτε και σερβίρετε άμεσα.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

6 + 9 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Φίλοι
  • Εύκολο
  • Ιταλική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Βραδινό ραντεβού
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Πένες με κοτόπουλο και μανιτάρια

    Πένες με κοτόπουλο και μανιτάρια

    30 λεπτά Εύκολη
  • Πένες με Κεφτεδάκια από τον Άκη Πετρετζίκη

    Πένες με Κεφτεδάκια από τον Άκη Πετρετζίκη

    50 λεπτά Δύσκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης