Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

0
23λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

100 γρ.
Καπνιστή πανσέτα
200 γρ.
Σπανάκι
1 
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
50 γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
1 
Ξύσμα λάιμ
1 κ.γλ.
Κόκκοι πιπεριού
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2 κ.σ.
Τυρί κρέμα μασκαρπόνε
250 γρ.
Πένες

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
772.51 kcal
Υδατάνθρακες
103.02 g
Πρωτεΐνες
37.79 g
Λιπαρά
22.46 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

23 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα και βράστε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφετε στη συσκευασία . Καθαρίστε το σπανάκι και πλύντε το πολύ καλά με κρύο νερό μέχρι να φύγουν τα χώματα.
Βήμα 2
10 λεπτά
Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά την πανσέτα κομμένη σε χοντρά κυβάκια μέχρι να λιώσει το λίπος της και γίνει τραγανή . Προσθέστε το σπανάκι με μισό ποτήρι νερό και όταν το σπανάκι μαραθεί ρίξτε το μασκαρπόνε με το MAGGI ζωμό λαχανικών και το σκόρδο , μαγειρέψτε για 5 λεπτά , ρίξτε τα ζυμαρικά και δουλέψτε στο τηγάνι μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βήμα 3
3 λεπτά
Αποσύρετε από την εστία , προσθέστε το τυρί , το ξύσμα μοσχολέμονου και το πιπέρι , ανακατέψτε και σερβίρετε άμεσα.
Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα και βράστε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφετε στη συσκευασία . Καθαρίστε το σπανάκι και πλύντε το πολύ καλά με κρύο νερό μέχρι να φύγουν τα χώματα.

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2

Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά την πανσέτα κομμένη σε χοντρά κυβάκια μέχρι να λιώσει το λίπος της και γίνει τραγανή . Προσθέστε το σπανάκι με μισό ποτήρι νερό και όταν το σπανάκι μαραθεί ρίξτε το μασκαρπόνε με το MAGGI ζωμό λαχανικών και το σκόρδο , μαγειρέψτε για 5 λεπτά , ρίξτε τα ζυμαρικά και δουλέψτε στο τηγάνι μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Αποσύρετε από την εστία , προσθέστε το τυρί , το ξύσμα μοσχολέμονου και το πιπέρι , ανακατέψτε και σερβίρετε άμεσα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη