Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές
  • Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

(0)
23λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

2 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 2

ingredient_quantity
recipe ingredient
100  γρ.
Καπνιστή πανσέτα
200  γρ.
Σπανάκι
1 
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Κότας
50  γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
1 
Ξύσμα λάιμ
1  κ.γλ.
Κόκκοι πιπεριού
1  κ.σ.
Ελαιόλαδο
2  κ.σ.
Τυρί κρέμα μασκαρπόνε
250  γρ.
Πένες
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
788.05 kcal
Υδατάνθρακες
104.09 g
Πρωτεΐνες
38.19 g
Λιπαρά
23.53 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

23 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα και βράστε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Καθαρίστε το σπανάκι και πλύντε το πολύ καλά με κρύο νερό μέχρι να φύγουν τα χώματα.
  • Βήμα 2

    10 λεπτά
    Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά την πανσέτα κομμένη σε χοντρά κυβάκια μέχρι να λιώσει το λίπος της και γίνει τραγανή. Προσθέστε το σπανάκι με μισό ποτήρι νερό και όταν το σπανάκι μαραθεί ρίξτε το μασκαρπόνε με το MAGGI ζωμό λαχανικών και το σκόρδο, μαγειρέψτε για 5 λεπτά, ρίξτε τα ζυμαρικά και δουλέψτε στο τηγάνι μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  • Βήμα 3

    3 λεπτά
    Αποσύρετε από την εστία, προσθέστε το τυρί, το ξύσμα μοσχολέμονου και το πιπέρι, ανακατέψτε και σερβίρετε άμεσα.
Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα και βράστε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Καθαρίστε το σπανάκι και πλύντε το πολύ καλά με κρύο νερό μέχρι να φύγουν τα χώματα.

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 2 3

Βήμα 2 Βήμα 2

Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά την πανσέτα κομμένη σε χοντρά κυβάκια μέχρι να λιώσει το λίπος της και γίνει τραγανή. Προσθέστε το σπανάκι με μισό ποτήρι νερό και όταν το σπανάκι μαραθεί ρίξτε το μασκαρπόνε με το MAGGI ζωμό λαχανικών και το σκόρδο, μαγειρέψτε για 5 λεπτά, ρίξτε τα ζυμαρικά και δουλέψτε στο τηγάνι μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Αποσύρετε από την εστία, προσθέστε το τυρί, το ξύσμα μοσχολέμονου και το πιπέρι, ανακατέψτε και σερβίρετε άμεσα.

Συνταγή ως PDF

Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!

Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή

Σχόλια 0

Please enter proper keywords 0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη
Ματαίωση
Αποθηκεύσετε
Σχόλιο Φορτώστε περισσότερο

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Φίλοι
  • Εύκολο
  • Ιταλική
  • Κύριο πιάτο
  • Οικογένεια
  • Βραδινό ραντεβού

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Πένες με κοτόπουλο και μανιτάρια

    Πένες με κοτόπουλο και μανιτάρια

    30 λεπτά Εύκολη
  • Σπανακόρυζο

    Σπανακόρυζο

    35 λεπτά Εύκολη
  • Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

    Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

    100 λεπτά Εύκολη
  • Καρμπονάρα

    Καρμπονάρα

    35 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης