Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

0
23 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

100 γρ
Καπνιστή πανσέτα
200 γρ
Σπανάκι
1 
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
50 γρ
Παρμεζάνα τριμμένη
1 
Ξύσμα λάιμ
1 κ.γ.
Κόκκοι πιπεριού
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2 κ.σ.
Τυρί κρέμα μασκαρπόνε
250 γρ
Πένες

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
772.51 kcal
Υδατάνθρακες
103.02 g
Πρωτεΐνες
37.79 g
Λιπαρά
22.46 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

23 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα και βράστε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφετε στη συσκευασία . Καθαρίστε το σπανάκι και πλύντε το πολύ καλά με κρύο νερό μέχρι να φύγουν τα χώματα.
Βήμα 2
10 λεπτά
Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά την πανσέτα κομμένη σε χοντρά κυβάκια μέχρι να λιώσει το λίπος της και γίνει τραγανή . Προσθέστε το σπανάκι με μισό ποτήρι νερό και όταν το σπανάκι μαραθεί ρίξτε το μασκαρπόνε με το MAGGI ζωμό λαχανικών και το σκόρδο , μαγειρέψτε για 5 λεπτά , ρίξτε τα ζυμαρικά και δουλέψτε στο τηγάνι μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βήμα 3
3 λεπτά
Αποσύρετε από την εστία , προσθέστε το τυρί , το ξύσμα μοσχολέμονου και το πιπέρι , ανακατέψτε και σερβίρετε άμεσα.
Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 1 3

Βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα και βράστε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφετε στη συσκευασία . Καθαρίστε το σπανάκι και πλύντε το πολύ καλά με κρύο νερό μέχρι να φύγουν τα χώματα.

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 2 3

Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά την πανσέτα κομμένη σε χοντρά κυβάκια μέχρι να λιώσει το λίπος της και γίνει τραγανή . Προσθέστε το σπανάκι με μισό ποτήρι νερό και όταν το σπανάκι μαραθεί ρίξτε το μασκαρπόνε με το MAGGI ζωμό λαχανικών και το σκόρδο , μαγειρέψτε για 5 λεπτά , ρίξτε τα ζυμαρικά και δουλέψτε στο τηγάνι μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Πένες με σπανάκι και καπνιστή πανσέτα

Βήμα 3 3

Αποσύρετε από την εστία , προσθέστε το τυρί , το ξύσμα μοσχολέμονου και το πιπέρι , ανακατέψτε και σερβίρετε άμεσα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη