Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ετοιμάζετε τον πουρέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Κόβετε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και σοτάρετε για 4-5 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.
Προσθέτετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε με τη βοήθεια μίας ξύλινης κουτάλας. Σβήνετε με το βαλσάμικο και αφήνετε για 2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί η ½ ποσότητα.
Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε με τον πουρέ. Προσθέτετε το μαϊντανό και σερβίρετε.