Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Ψάρια τηγανιτά
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Ψάρια Τηγανιτά

Ψάρια τηγανιτά

(0)
40 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Συσκευασία
MAGGI Πουρές 125g
3  κ.σ.
Αλεύρι
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1000  γρ.
Γόπες
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
31.8 g
Ενέργεια
392.6 kcal
Λιπαρά
6.4 g
Πρωτεΐνες
47.5 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

40 λεπτά
  • Βήμα 1

    15 λεπτά
    Καθαρίστε τις γόπες από τα λέπια και τοποθετήστε τις σε μια επιφάνεια κοπής με την κοιλιά προς τα επάνω. Κόψτε τις στην μέση οριζόντια μαζί με το κεφάλι και σύριζα στο κόκκαλο από την μια άκρη μέχρι την άλλη χωρίς όμως η τομή να περάσει από την άλλη πλευρά για να μείνει το ψάρι ένα κομμάτι. Ξεπλύνετε καλά και αφαιρέστε τα εντόσθια προσεκτικά και με ένα κοφτερό μαχαιράκι κόψτε το μεσαίο κόκκαλο από την πλευρά της ουράς. Βγάλτε το τραβώντας το με τα χέρια σας αργά χωρίς να τραυματίσετε το ψαχνό. Αλατίστε τα ψάρια ένα ένα.
  • Βήμα 2

    15 λεπτά
    Σε ένα μπολ, ρίξτε τις νιφάδες πατάτας από τον Πουρέ Πατάτας MAGGI μαζί με το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι. Χωρίς να στεγνώσετε τα ψάρια από τα νερά τους περάστε από το μείγμα πατώντας τα καλά για να κολλήσουν επάνω τους όσο το δυνατόν περισσότερες νιφάδες.
  • Βήμα 3

    10 λεπτά
    Ρίξτε σε μια κατσαρόλα ½ λίτρο ελαιόλαδο και βάλτε το να κάψει. Τηγανίστε τα ψάρια σε δόσεις για να μην ρίχνετε την θερμοκρασία του λαδιού και μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί. Τα τηγανιτά ψάρια σερβίρονται ιδανικά με λαδολέμονο όσο είναι ακόμη ζεστά.
Ψάρια τηγανιτά

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1

Καθαρίστε τις γόπες από τα λέπια και τοποθετήστε τις σε μια επιφάνεια κοπής με την κοιλιά προς τα επάνω. Κόψτε τις στην μέση οριζόντια μαζί με το κεφάλι και σύριζα στο κόκκαλο από την μια άκρη μέχρι την άλλη χωρίς όμως η τομή να περάσει από την άλλη πλευρά για να μείνει το ψάρι ένα κομμάτι. Ξεπλύνετε καλά και αφαιρέστε τα εντόσθια προσεκτικά και με ένα κοφτερό μαχαιράκι κόψτε το μεσαίο κόκκαλο από την πλευρά της ουράς. Βγάλτε το τραβώντας το με τα χέρια σας αργά χωρίς να τραυματίσετε το ψαχνό. Αλατίστε τα ψάρια ένα ένα.

Ψάρια τηγανιτά

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Σε ένα μπολ, ρίξτε τις νιφάδες πατάτας από τον Πουρέ Πατάτας MAGGI μαζί με το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι. Χωρίς να στεγνώσετε τα ψάρια από τα νερά τους περάστε από το μείγμα πατώντας τα καλά για να κολλήσουν επάνω τους όσο το δυνατόν περισσότερες νιφάδες.

Ψάρια τηγανιτά

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3

Ρίξτε σε μια κατσαρόλα ½ λίτρο ελαιόλαδο και βάλτε το να κάψει. Τηγανίστε τα ψάρια σε δόσεις για να μην ρίχνετε την θερμοκρασία του λαδιού και μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί. Τα τηγανιτά ψάρια σερβίρονται ιδανικά με λαδολέμονο όσο είναι ακόμη ζεστά.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

10 + 0 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Ελληνική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Οικογενειακά γεύματα
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης