Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Ψαρονέφρι Τυλιγμένο Με Μπέικον

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

(0)
110 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

3 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 3

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  φέτες
Μπέικον
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Κότας
100  γρ.
Λευκό κρασί
1  κ.γλ.
Κορν Φλαουρ
0.5  κ.γλ.
Αλάτι, τραπέζι
0.33  κ.γλ.
Μπαχαρικά, πιπέρι, μαύρο
1  Συσκευασία
MAGGI Πουρές Πατάτας
300  γρ.
Γάλα
300  γρ.
Νερό
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Κοτόπουλο
500  γρ.
Ψαρονέφρι
200  γρ.
Κασέρι
1  κ.σ.
Ελαιόλαδο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
40.1 g
Ενέργεια
817.5 kcal
Λιπαρά
39.9 g
Πρωτεΐνες
64 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

110 λεπτά
  • Βήμα 1

    1 λεπτά
    Εκτέλεση για το ψαρονέφρι Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου στον αέρα.
  • Βήμα 2

    15 λεπτά
    Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι από τα λίπη και τη μεμβράνη που ίσως έχει.
  • Βήμα 3

    8 λεπτά
    Σπάμε τον κύβο, ανακατεύουμε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και με το μείγμα αυτό αλείφουμε το ψαρονέφρι.
  • Βήμα 4

    10 λεπτά
    Τυλίγουμε το ψαρονέφρι με το μπέικον και το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
  • Βήμα 5

    5 λεπτά
    Τοποθετούμε το ψαρονέφρι σε ένα ταψάκι στρωμένο με αλουμινόχαρτο στο οποίο έχουμε βάλει μια μικρή λαδωμένη σχάρα.
  • Βήμα 6

    30 λεπτά
    Ψήνουμε για 25 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο εσωτερικό από το ψαρονέφρι να φτάσει τους 68 βαθμούς Κελσίου.
  • Βήμα 7

    3 λεπτά
    Ανεβάζουμε το ταψάκι στην πάνω θέση του φούρνου και ψήνουμε στο γκριλ για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.
  • Βήμα 8

    5 λεπτά
    Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο μερικά λεπτά μέχρι να ξεκουραστεί.
  • Βήμα 9

    10 λεπτά
    Εκτέλεση για τον πουρέ Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό με το γάλα και τον ζωμό και τα θερμαίνουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε καλά.
  • Βήμα 10

    3 λεπτά
    Αφαιρούμε από τη φωτιά πριν βράσει και προσθέτουμε τα τυριά.
  • Βήμα 11

    3 λεπτά
    Εκτέλεση για τη σάλτσα Βάζουμε το ζουμί που βγήκε στο ταψάκι από το ψαρονέφρι σε ένα τηγάνι.
  • Βήμα 12

    8 λεπτά
    Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  • Βήμα 13

    9 λεπτά
    Προσθέτουμε το μείγμα του κορνφλάουρ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα.
Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 1 13

Βήμα 1 Βήμα 1

Εκτέλεση για το ψαρονέφρι Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου στον αέρα.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 2 13

Βήμα 2 Βήμα 2

Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι από τα λίπη και τη μεμβράνη που ίσως έχει.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 3 13

Βήμα 3 Βήμα 3

Σπάμε τον κύβο, ανακατεύουμε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και με το μείγμα αυτό αλείφουμε το ψαρονέφρι.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 4 13

Βήμα 4 Βήμα 4

Τυλίγουμε το ψαρονέφρι με το μπέικον και το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 5 13

Βήμα 5 Βήμα 5

Τοποθετούμε το ψαρονέφρι σε ένα ταψάκι στρωμένο με αλουμινόχαρτο στο οποίο έχουμε βάλει μια μικρή λαδωμένη σχάρα.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 6 13

Βήμα 6 Βήμα 6

Ψήνουμε για 25 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο εσωτερικό από το ψαρονέφρι να φτάσει τους 68 βαθμούς Κελσίου.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 7 13

Βήμα 7 Βήμα 7

Ανεβάζουμε το ταψάκι στην πάνω θέση του φούρνου και ψήνουμε στο γκριλ για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 8 13

Βήμα 8 Βήμα 8

Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο μερικά λεπτά μέχρι να ξεκουραστεί.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 9 13

Βήμα 9 Βήμα 9

Εκτέλεση για τον πουρέ Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό με το γάλα και τον ζωμό και τα θερμαίνουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε καλά.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 10 13

Βήμα 10 Βήμα 10

Αφαιρούμε από τη φωτιά πριν βράσει και προσθέτουμε τα τυριά.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 11 13

Βήμα 11 Βήμα 11

Εκτέλεση για τη σάλτσα Βάζουμε το ζουμί που βγήκε στο ταψάκι από το ψαρονέφρι σε ένα τηγάνι.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 12 13

Βήμα 12 Βήμα 12

Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 13 13

Βήμα 13 Βήμα 13

Προσθέτουμε το μείγμα του κορνφλάουρ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

2 + 0 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Φίλοι
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Βραδινό ραντεβού
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Οικογενειακά γεύματα
  • Παγκόσμια
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης