Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

0
110 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
3 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 3 εδώ

4.5 φέτες
Μπέικον
100 γρ.
Λευκό κρασί
1 κ.γλ.
Κορν Φλαουρ
0.5 κ.γλ.
Αλάτι, τραπέζι
0.33 κ.γλ.
Μπαχαρικά, πιπέρι, μαύρο
1 Συσκευασία
300 γρ.
Γάλα
300 γρ.
Νερό
500 γρ.
Ψαρονέφρι
200 γρ.
Κασέρι
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
856.93 kcal
Υδατάνθρακες
38.44 g
Πρωτεΐνες
65.27 g
Λιπαρά
44.48 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

110 λεπτά
Βήμα 1
1 λεπτά
Εκτέλεση για το ψαρονέφρι Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα
Βήμα 2
15 λεπτά
Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι από τα λίπη και τη μεμβράνη που έχει καμιά φορά.
Βήμα 3
8 λεπτά
Σπάμε τον κύβο, ανακατεύουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο και με το μείγμα αυτό αλείφουμε το ψαρονέφρι.
Βήμα 4
10 λεπτά
Τυλίγουμε το ψαρονέφρι με το μπέικον και το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Βήμα 5
5 λεπτά
Τοποθετούμε το ψαρονέφρι σε ένα ταψάκι στρωμένο με αλουμινόχαρτο στο οποίο έχουμε βάλει μια μικρή λαδωμένη σχάρα.
Βήμα 6
30 λεπτά
Ψήνουμε για 25 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο εσωτερικό από το ψαρονέφρι να φτάσει τους 68 βαθμούς.
Βήμα 7
3 λεπτά
Ανεβάζουμε το ταψάκι στην πάνω θέση του φούρνου και ψήνουμε στο γκριλ για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον
Βήμα 8
5 λεπτά
Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο μερικά λεπτά μέχρι να ξεκουραστεί
Βήμα 9
10 λεπτά
Εκτέλεση για τον πουρέ Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό με το γάλα και τον ζωμό και τα θερμαίνουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 10
3 λεπτά
Αφαιρούμε από τη φωτιά πριν βράσει και προσθέτουμε τα τυριά.
Βήμα 11
3 λεπτά
Εκτέλεση για τη σάλτσα Βάζουμε το ζουμί που βγήκε στο ταψάκι που είχαμε το ψαρονέφρι σε ένα τηγάνι.
Βήμα 12
8 λεπτά
Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Βήμα 13
9 λεπτά
Προσθέτουμε το μείγμα του κορνφλάουρ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα
Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 1 13

Εκτέλεση για το ψαρονέφρι Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 2 13

Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι από τα λίπη και τη μεμβράνη που έχει καμιά φορά.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 3 13

Σπάμε τον κύβο, ανακατεύουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο και με το μείγμα αυτό αλείφουμε το ψαρονέφρι.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 4 13

Τυλίγουμε το ψαρονέφρι με το μπέικον και το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 5 13

Τοποθετούμε το ψαρονέφρι σε ένα ταψάκι στρωμένο με αλουμινόχαρτο στο οποίο έχουμε βάλει μια μικρή λαδωμένη σχάρα.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 6 13

Ψήνουμε για 25 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο εσωτερικό από το ψαρονέφρι να φτάσει τους 68 βαθμούς.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 7 13

Ανεβάζουμε το ταψάκι στην πάνω θέση του φούρνου και ψήνουμε στο γκριλ για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 8 13

Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο μερικά λεπτά μέχρι να ξεκουραστεί

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 9 13

Εκτέλεση για τον πουρέ Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό με το γάλα και τον ζωμό και τα θερμαίνουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε καλά.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 10 13

Αφαιρούμε από τη φωτιά πριν βράσει και προσθέτουμε τα τυριά.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 11 13

Εκτέλεση για τη σάλτσα Βάζουμε το ζουμί που βγήκε στο ταψάκι που είχαμε το ψαρονέφρι σε ένα τηγάνι.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 12 13

Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 13 13

Προσθέτουμε το μείγμα του κορνφλάουρ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη