Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές
  • Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

(0)
110λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

3 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 3

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  φέτες
Μπέικον
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Κότας
100  γρ.
Λευκό κρασί
1  κ.γλ.
Κορν Φλαουρ
0.5  κ.γλ.
Αλάτι, τραπέζι
0.33  κ.γλ.
Μπαχαρικά, πιπέρι, μαύρο
1  Συσκευασία
MAGGI Πουρές Πατάτας
300  γρ.
Γάλα
300  γρ.
Νερό
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Κοτόπουλο
500  γρ.
Ψαρονέφρι
200  γρ.
Κασέρι
1  κ.σ.
Ελαιόλαδο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
817.51 kcal
Υδατάνθρακες
40.13 g
Πρωτεΐνες
63.98 g
Λιπαρά
39.94 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

110 λεπτά
  • Βήμα 1

    1 λεπτά
    Εκτέλεση για το ψαρονέφρι Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου στον αέρα.
  • Βήμα 2

    15 λεπτά
    Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι από τα λίπη και τη μεμβράνη που ίσως έχει.
  • Βήμα 3

    8 λεπτά
    Σπάμε τον κύβο, ανακατεύουμε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και με το μείγμα αυτό αλείφουμε το ψαρονέφρι.
  • Βήμα 4

    10 λεπτά
    Τυλίγουμε το ψαρονέφρι με το μπέικον και το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
  • Βήμα 5

    5 λεπτά
    Τοποθετούμε το ψαρονέφρι σε ένα ταψάκι στρωμένο με αλουμινόχαρτο στο οποίο έχουμε βάλει μια μικρή λαδωμένη σχάρα.
  • Βήμα 6

    30 λεπτά
    Ψήνουμε για 25 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο εσωτερικό από το ψαρονέφρι να φτάσει τους 68 βαθμούς Κελσίου.
  • Βήμα 7

    3 λεπτά
    Ανεβάζουμε το ταψάκι στην πάνω θέση του φούρνου και ψήνουμε στο γκριλ για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.
  • Βήμα 8

    5 λεπτά
    Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο μερικά λεπτά μέχρι να ξεκουραστεί.
  • Βήμα 9

    10 λεπτά
    Εκτέλεση για τον πουρέ Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό με το γάλα και τον ζωμό και τα θερμαίνουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε καλά.
  • Βήμα 10

    3 λεπτά
    Αφαιρούμε από τη φωτιά πριν βράσει και προσθέτουμε τα τυριά.
  • Βήμα 11

    3 λεπτά
    Εκτέλεση για τη σάλτσα Βάζουμε το ζουμί που βγήκε στο ταψάκι από το ψαρονέφρι σε ένα τηγάνι.
  • Βήμα 12

    8 λεπτά
    Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  • Βήμα 13

    9 λεπτά
    Προσθέτουμε το μείγμα του κορνφλάουρ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα.
Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 1 13

Βήμα 1 Βήμα 1

Εκτέλεση για το ψαρονέφρι Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου στον αέρα.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 2 13

Βήμα 2 Βήμα 2

Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι από τα λίπη και τη μεμβράνη που ίσως έχει.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 3 13

Βήμα 3 Βήμα 3

Σπάμε τον κύβο, ανακατεύουμε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και με το μείγμα αυτό αλείφουμε το ψαρονέφρι.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 4 13

Βήμα 4 Βήμα 4

Τυλίγουμε το ψαρονέφρι με το μπέικον και το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 5 13

Βήμα 5 Βήμα 5

Τοποθετούμε το ψαρονέφρι σε ένα ταψάκι στρωμένο με αλουμινόχαρτο στο οποίο έχουμε βάλει μια μικρή λαδωμένη σχάρα.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 6 13

Βήμα 6 Βήμα 6

Ψήνουμε για 25 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο εσωτερικό από το ψαρονέφρι να φτάσει τους 68 βαθμούς Κελσίου.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 7 13

Βήμα 7 Βήμα 7

Ανεβάζουμε το ταψάκι στην πάνω θέση του φούρνου και ψήνουμε στο γκριλ για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 8 13

Βήμα 8 Βήμα 8

Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο μερικά λεπτά μέχρι να ξεκουραστεί.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 9 13

Βήμα 9 Βήμα 9

Εκτέλεση για τον πουρέ Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό με το γάλα και τον ζωμό και τα θερμαίνουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε καλά.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 10 13

Βήμα 10 Βήμα 10

Αφαιρούμε από τη φωτιά πριν βράσει και προσθέτουμε τα τυριά.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 11 13

Βήμα 11 Βήμα 11

Εκτέλεση για τη σάλτσα Βάζουμε το ζουμί που βγήκε στο ταψάκι από το ψαρονέφρι σε ένα τηγάνι.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 12 13

Βήμα 12 Βήμα 12

Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Ψαρονέφρι τυλιγμένο με μπέικον

Βήμα 13 13

Βήμα 13 Βήμα 13

Προσθέτουμε το μείγμα του κορνφλάουρ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα.

Συνταγή ως PDF

Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!

Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή

Σχόλια 0

Please enter proper keywords 0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη
Ματαίωση
Αποθηκεύσετε
Σχόλιο Φορτώστε περισσότερο

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Φίλοι
  • Κύριο πιάτο
  • Οικογένεια
  • Βραδινό ραντεβού
  • Οικογενειακά γεύματα
  • Παγκόσμια

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Χοιρινό φιλέτο με πουρέ και σάλτσα πάπρικα

    Χοιρινό φιλέτο με πουρέ και σάλτσα πάπρικα

    70 λεπτά Εύκολη
  • Παραδοσιακό Παστίτσιο από τον Άκη Πετρετζίκη

    Παραδοσιακό Παστίτσιο από τον Άκη Πετρετζίκη

    136 λεπτά Μέτρια
  • Γιουβέτσι με χοιρινό στη γάστρα από τον Άκη Πετρετζίκη

    Γιουβέτσι με χοιρινό στη γάστρα από τον Άκη Πετρετζίκη

    310 λεπτά Εύκολη
  • Χοιρινό κατσαρόλας με κρεμμύδια και θυμάρι

    Χοιρινό κατσαρόλας με κρεμμύδια και θυμάρι

    120 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης