Ψαρόσουπα
90λεπτά
Εύκολη
1500 γρ.
Ψάρια διάφορα (πετρόψαρα)
4
Κρεμμύδια
1 Κιλό
Πατάτες
500 mg
2
Λεμόνια (ξύσμα και χυμός)
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο, ακατέργαστο
1 κ.γλ.
Μπαχαρικά, πιπέρι, μαύρο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
554.67 kcal
Υδατάνθρακες
51.55 g
Πρωτεΐνες
52.93 g
Λιπαρά
15.17 g
Εδώδιμες Ίνες
6.08 g
Σάκχαρα
13.02 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
90 λεπτά
Βήμα 1
Καθαρίστε και κόψτε τα κρεμμύδια με τις πατάτες σε χοντρές φέτες.
Βήμα 2
Ρίξτε λάδι σε μια στενή κατσαρόλα, απλώστε το καλά και στρώστε στον πάτο τα κρεμμύδια.
Βήμα 3
Τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά την κατσαρόλα και σοτάρετε χωρίς να ανακατέψετε τα κρεμμύδια για 5 λεπτά.
Βήμα 4
Στη συνέχεια στρώστε από επάνω τις πατάτες, ρίξτε τα καθαρισμένα ψάρια, προσθέστε νερό μέχρι να σκεπαστούν όλα τα υλικά και ρίξτε τους κύβους λαχανικών MAGGI.
Βήμα 5
Όταν πάρει βράση το νερό χαμηλώστε την εστία στο ελάχιστο.
Βήμα 6
Μαγειρέψτε για 1 ώρα και στο τέλος προσθέστε το χυμό με το ξύσμα λεμονιού και μισό ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο.
Βήμα 7
Ανακατέψτε ανακινώντας την κατσαρόλα για να μη διαλυθούν τα υλικά και αφήστε για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.
Σχόλια 0