Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

0
70λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

500 γρ.
Ριγκατόνι
200 γρ.
Λουκάνικο φρέσκο
3 Μέσα
Ντομάτες
1 
Σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ.
Ρίγανη φρέσκια
1 
Φύλλο δάφνης
1 κ.γλ.
Ζάχαρη
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
742.72 kcal
Υδατάνθρακες
100.94 g
Πρωτεΐνες
24.27 g
Λιπαρά
29.06 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

70 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Βγάλτε το κοτσάνι από τις τομάτες και κόψτε στα 6 κυδωνάτα, απλώστε τις σε ένα ταψί με την πλευρά της φλούδας προς τα επάνω και πασπαλίστε με τη ρίγανη, το αλάτι, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο.
Βήμα 2
25 λεπτά
Ρίξτε μέσα στο ταψί το σκόρδο σπασμένο και το φύλλο δάφνης. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.
Βήμα 3
10 λεπτά
Αφήστε να χλιαρώσουν, ξεφλουδίστε και χοντροκόψτε. Κρατήστε τα υγρά που θα μείνουν από το ψήσιμο για το να χρησιμοποιήσετε στη σάλτσα για τα ζυμαρικά.
Βήμα 4
5 λεπτά
Βάλτε σε ένα τηγάνι ελάχιστο ελαιόλαδο, βγάλτε τη μεμβράνη από τα λουκάνικα και ψιλοκόψτε, σοτάρετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βήμα 5
10 λεπτά
Προσθέστε την ψητή τομάτα, τα υγρά τους και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά ενώ παράλληλα βράζετε τα ζυμαρικά για 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους.
Βήμα 6
10 λεπτά
Μεταφέρετε τα ριγγατόνι στο σκεύος με τη σάλτσα και μαγειρέψτε μέχρι να δέσει η σάλτσα (αν χρειαστεί υγρασία προσθέστε νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών).
Βήμα 7
5 λεπτά
Τέλος, ρίξτε το τυρί, 4 κ.σ ελαιόλαδο, πιπέρι και φρέσκια ρίγανη. Σερβίρετε άμεσα και απολαύστε.
Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 1 7

Βγάλτε το κοτσάνι από τις τομάτες και κόψτε στα 6 κυδωνάτα, απλώστε τις σε ένα ταψί με την πλευρά της φλούδας προς τα επάνω και πασπαλίστε με τη ρίγανη, το αλάτι, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 2 7

Ρίξτε μέσα στο ταψί το σκόρδο σπασμένο και το φύλλο δάφνης. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 3 7

Αφήστε να χλιαρώσουν, ξεφλουδίστε και χοντροκόψτε. Κρατήστε τα υγρά που θα μείνουν από το ψήσιμο για το να χρησιμοποιήσετε στη σάλτσα για τα ζυμαρικά.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 4 7

Βάλτε σε ένα τηγάνι ελάχιστο ελαιόλαδο, βγάλτε τη μεμβράνη από τα λουκάνικα και ψιλοκόψτε, σοτάρετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 5 7

Προσθέστε την ψητή τομάτα, τα υγρά τους και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά ενώ παράλληλα βράζετε τα ζυμαρικά για 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 6 7

Μεταφέρετε τα ριγγατόνι στο σκεύος με τη σάλτσα και μαγειρέψτε μέχρι να δέσει η σάλτσα (αν χρειαστεί υγρασία προσθέστε νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών).

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 7 7

Τέλος, ρίξτε το τυρί, 4 κ.σ ελαιόλαδο, πιπέρι και φρέσκια ρίγανη. Σερβίρετε άμεσα και απολαύστε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη