Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

0
70 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

500 γρ
Ριγκατόνι
200 γρ
Λουκάνικο φρέσκο
3 Μέσα
Ντομάτες
1 
Σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ.
Ρίγανη φρέσκια
1 
Φύλλο δάφνης
1 κ.γ.
Ζάχαρη
0.33 κ.γ.
Μαύρο πιπέρι
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γ.
Αλάτι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
742.72 kcal
Υδατάνθρακες
100.94 g
Πρωτεΐνες
24.27 g
Λιπαρά
29.06 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

70 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Βγάλτε το κοτσάνι από τις τομάτες και κόψτε στα 6 κυδωνάτα, απλώστε τις σε ένα ταψί με την πλευρά της φλούδας προς τα επάνω και πασπαλίστε με τη ρίγανη, το αλάτι, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο.
Βήμα 2
25 λεπτά
Ρίξτε μέσα στο ταψί το σκόρδο σπασμένο και το φύλλο δάφνης. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.
Βήμα 3
10 λεπτά
Αφήστε να χλιαρώσουν, ξεφλουδίστε και χοντροκόψτε. Κρατήστε τα υγρά που θα μείνουν από το ψήσιμο για το να χρησιμοποιήσετε στη σάλτσα για τα ζυμαρικά.
Βήμα 4
5 λεπτά
Βάλτε σε ένα τηγάνι ελάχιστο ελαιόλαδο, βγάλτε τη μεμβράνη από τα λουκάνικα και ψιλοκόψτε, σοτάρετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βήμα 5
10 λεπτά
Προσθέστε την ψητή τομάτα, τα υγρά τους και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά ενώ παράλληλα βράζετε τα ζυμαρικά για 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους.
Βήμα 6
10 λεπτά
Μεταφέρετε τα ριγγατόνι στο σκεύος με τη σάλτσα και μαγειρέψτε μέχρι να δέσει η σάλτσα (αν χρειαστεί υγρασία προσθέστε νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών).
Βήμα 7
5 λεπτά
Τέλος, ρίξτε το τυρί, 4 κ.σ ελαιόλαδο, πιπέρι και φρέσκια ρίγανη. Σερβίρετε άμεσα και απολαύστε.
Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 1 7

Βγάλτε το κοτσάνι από τις τομάτες και κόψτε στα 6 κυδωνάτα, απλώστε τις σε ένα ταψί με την πλευρά της φλούδας προς τα επάνω και πασπαλίστε με τη ρίγανη, το αλάτι, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 2 7

Ρίξτε μέσα στο ταψί το σκόρδο σπασμένο και το φύλλο δάφνης. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 3 7

Αφήστε να χλιαρώσουν, ξεφλουδίστε και χοντροκόψτε. Κρατήστε τα υγρά που θα μείνουν από το ψήσιμο για το να χρησιμοποιήσετε στη σάλτσα για τα ζυμαρικά.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 4 7

Βάλτε σε ένα τηγάνι ελάχιστο ελαιόλαδο, βγάλτε τη μεμβράνη από τα λουκάνικα και ψιλοκόψτε, σοτάρετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 5 7

Προσθέστε την ψητή τομάτα, τα υγρά τους και τον κύβο λαχανικών MAGGI. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά ενώ παράλληλα βράζετε τα ζυμαρικά για 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους.

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 6 7

Μεταφέρετε τα ριγγατόνι στο σκεύος με τη σάλτσα και μαγειρέψτε μέχρι να δέσει η σάλτσα (αν χρειαστεί υγρασία προσθέστε νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών).

Ριγγατόνι με φρέσκο λουκάνικο

Βήμα 7 7

Τέλος, ρίξτε το τυρί, 4 κ.σ ελαιόλαδο, πιπέρι και φρέσκια ρίγανη. Σερβίρετε άμεσα και απολαύστε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη