Αυτό το πιάτο έγινε για 8
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Καθαρίστε και κόψτε τα κρεμμύδια κυδωνάτα στα 8. Ρίξτε τα σε ένα κατσαρολάκι με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Τέλος, προσθέστε το σουσάμι με τη νοστιμιά και αφήστε στην άκρη να πέσει η θερμοκρασία τους.
Παράλληλα, κόψτε σε λεπτές λωρίδες τα λάχανα και βγάλτε με το ξεφλουδιστήρι για τις πατάτες λεπτές μακρόστενες λωρίδες από τα καρότα. Κόψτε τα μήλα στα 4, αφαιρέστε τον πυρήνα και κόψτε σε πολύ λεπτά φεγγαράκια.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε το λάχανο, το καρότο, τα καραμελωμένα κρεμμύδια & το μήλο. Ρίξτε αλάτι, 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο & βαλσάμικο ξύδι και ανακατέψτε με τα χέρια σας πολύ απαλά. Σερβίρετε την σαλάτα σε μπολ και πασπαλίστε με ρόδι και λίγο σουσάμι.