Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σαλάτα μαυρομάτικα με καπνιστή πανσέτα

0
40 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

300 γρ
Μαυρομάτικα φασόλια
200 γρ
Καπνιστή πανσέτα
1 
Λεμόνια (ξύσμα και χυμός)
1 
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
0.5 κ.σ.
Πάπρικα
1 κ.σ.
Δυόσμος
1 κ.γ.
Ζωικό βούτυρο
0.33 κ.γ.
Μαύρο πιπέρι
0.5 κ.γ.
Αλάτι
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2 
Κρεμμύδια φρέσκα

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
417.91 kcal
Υδατάνθρακες
54.36 g
Πρωτεΐνες
25.45 g
Λιπαρά
11.43 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

40 λεπτά
Βήμα 1
30 λεπτά
Βάλτε σε μια κατσαρόλα τα φασολάκια και γεμίστε με νερό, βράστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώστε και ξεπλύνετε καλά .
Βήμα 2
4 λεπτά
Βάλτε σε ένα τηγάνι μια κ.σ ελαιόλαδο και απλώστε όσες φέτες πανσέτας επιτρέπει το μέγεθος του. Βάλτε σε μέτρια φωτιά για να απελευθερωθεί το λίπος και σοτάρετε μέχρι να γίνει τραγανό. Μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί.
Βήμα 3
3 λεπτά
Σκουπίστε το τηγάνι και επαναφέρετε το στην εστί , ρίξτε 1 κ.σ ελαιόλαδο, το σκόρδο και τα φασολάκια, προσθέστε 4 κ.σ νερό, τη Νοστιμιά MAGGI και το βούτυρο. Δουλέψτε το για 3 λεπτά στο τηγάνι και αποσύρετε .
Βήμα 4
2 λεπτά
Τέλος, μέσα στο τηγάνι ρίξτε το μπέικον ψιλοκομμένο, το λεμόνι χυμό και ξύσμα, την πάπρικα, δυόσμο, το φρέσκο κρεμμύδι και ελέγξτε το αλάτι.
Βήμα 5
1 λεπτά
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε ζεστή.
Σαλάτα μαυρομάτικα με καπνιστή πανσέτα

Βήμα 1 5

Βάλτε σε μια κατσαρόλα τα φασολάκια και γεμίστε με νερό, βράστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώστε και ξεπλύνετε καλά .

Σαλάτα μαυρομάτικα με καπνιστή πανσέτα

Βήμα 2 5

Βάλτε σε ένα τηγάνι μια κ.σ ελαιόλαδο και απλώστε όσες φέτες πανσέτας επιτρέπει το μέγεθος του. Βάλτε σε μέτρια φωτιά για να απελευθερωθεί το λίπος και σοτάρετε μέχρι να γίνει τραγανό. Μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί.

Σαλάτα μαυρομάτικα με καπνιστή πανσέτα

Βήμα 3 5

Σκουπίστε το τηγάνι και επαναφέρετε το στην εστί , ρίξτε 1 κ.σ ελαιόλαδο, το σκόρδο και τα φασολάκια, προσθέστε 4 κ.σ νερό, τη Νοστιμιά MAGGI και το βούτυρο. Δουλέψτε το για 3 λεπτά στο τηγάνι και αποσύρετε .

Σαλάτα μαυρομάτικα με καπνιστή πανσέτα

Βήμα 4 5

Τέλος, μέσα στο τηγάνι ρίξτε το μπέικον ψιλοκομμένο, το λεμόνι χυμό και ξύσμα, την πάπρικα, δυόσμο, το φρέσκο κρεμμύδι και ελέγξτε το αλάτι.

Σαλάτα μαυρομάτικα με καπνιστή πανσέτα

Βήμα 5 5

Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε ζεστή.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη