Σαλάτα με αρακά και κολοκυθάκια
20λεπτά
Εύκολη
100 γρ.
Κους κους
100 γρ.
Νερό
0.5 κ.γλ.
200 γρ.
Αρακάς
100 γρ.
Κολοκυθάκια
0.5 Ματσάκι
Μαΐντανός, φρέσκος
100 γρ.
Φέτα
80 γρ.
Καρύδια
30 γρ.
Φρέσκος βασιλικός
100 mL
Ελαιόλαδο
1
Κρεμμύδι
1
Σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ.
Μέλι
30 γρ.
Λευκό κρασί
0.25 κ.γλ.
Μπούκοβο
1
Λεμόνι ξύσμα
1 κ.γλ.
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
443.83 kcal
Υδατάνθρακες
56.75 g
Πρωτεΐνες
14.95 g
Λιπαρά
19.17 g
Εδώδιμες Ίνες
7.21 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
20 λεπτά
Βήμα 1
Για το ντρέσινγκ: Βάζουμε όλα τα υλικά, δηλαδή τα φύλλα βασιλικού, τα ελαιόλαδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο, το μέλι, το κρασί, το μπούκοβο, το ξύσμα από το λεμόνι και τη MAGGI Νοστιμιά, στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτουμε επιπλέον MAGGI Νοστιμιά σε περίπτωση που θα χρειαστεί.
Βήμα 2
Βάζουμε το κουσκούς σε ένα μπολ. Βράζουμε το νερό, ανακατεύουμε τη MAGGI Νοστιμιά και ρίχνουμε το νερό πάνω στο κουσκούς.
Βήμα 3
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 10 λεπτά. Αφαιρούμε τη μεμβράνη και αφρατεύουμε με ένα πιρούνι.
Βήμα 4
Βράζουμε για 2 λεπτά τον αρακά, τον κρυώνουμε καλά και τον αφήνουμε μέχρι να τον χρειαστούμε.
Βήμα 5
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα με το κουσκούς, τον αρακά και τα κολοκυθάκια.
Βήμα 6
Σερβίρουμε με το ντρέσινγκ και με επιπλέον MAGGI Νοστιμιά.
Σχόλια 1