Σαλάτα με εσπεριδοειδή και φινόκιο
25λεπτά
Εύκολη
2
Πορτοκάλια
1
Γκρεϊπ φρουτ κίτρινο
1
Γκρεϊπ φρουτ κόκκινο
1 κ.γλ.
Μέλι
1 κ.σ.
1 κ.σ.
Ξύδι
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
3
Φινόκιο
200 γρ.
Κατίκι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
221.82 kcal
Υδατάνθρακες
27.46 g
Πρωτεΐνες
6.81 g
Λιπαρά
11.01 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
25 λεπτά
Βήμα 1
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φινόκιο, και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με ένα μαντολίνο ή με το ειδικό εξάρτημα του μπλέντερ μας. Καθαρίζουμε τα φρούτα μας και τα κόβουμε σε φέτες. Πλένουμε και κόβουμε τις κορυφές του φινόκιο.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ, ενώνουμε το ελαιόλαδο με το μέλι και το λεμόνι ή το ξύδι, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Ενώνουμε όλα τα υλικά μας σε σαλατιέρα, τρίβουμε από πάνω το λευκό τυρί με το χέρι μας, και προσθέτουμε το dressing.
Αν θέλουμε διακοσμούμε τη σαλάτα με έξτρα φέτες από φρούτα.
Σχόλια 0