Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Κόψτε τα κοτσάνια από τη ρόκα και αφήστε την για 15 λεπτά μέσα σε κρύο νερό για να πλυθεί και να ενυδατωθεί.
Στραγγίξτε καλά και μεταφέρετε σε ένα βαθύ μπολ. Απλώστε τα μανιτάρια σε ένα ταψί για το φούρνο, ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τη Νοστιμιά MAGGI.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου για 10 περίπου λεπτά.
Σε ένα βάζο ρίξτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη μαρμελάδα, τη μουστάρδα και το αλάτι, σκεπάστε με το καπάκι και χτυπήστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής σάλτσα.
Βγάλτε τα μανιτάρια από το φούρνο και αφήστε για 5 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία τους πριν πέσουν στη σαλάτα.
Κόψτε τα παντζάρια σε μικρά κυβάκια, κόψτε τα μανιτάρια σε όμοια μεγέθη και μαζί με τη σάλτσα ρίξτε μέσα στο μπολ με τη ρόκα.
Ανακατέψτε με τα χέρια σας απαλά. Σερβίρετε άμεσα (διαφορετικά ρίξτε τη σάλτσα στη σαλάτα αμέσως πριν σερβίρετε).