Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σαλάτα με ρόκα

0
30λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

250  γρ.
Μανιτάρια πλευρώτους
50  mL
Ξύδι, βαλσάμικο
150  mL
Ελαιόλαδο
1  κ.σ.
Μαρμελάδα ροδάκινο
1  κ.γλ.
Μουστάρδα
1  κ.γλ.
Αλάτι
1  Ματσάκι
Ρόκα
2 
Παντζάρια

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
220.05 kcal
Υδατάνθρακες
51.81 g
Πρωτεΐνες
5.13 g
Λιπαρά
0.72 g
Εδώδιμες Ίνες
3.2 g
Σάκχαρα
25.44 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

30 λεπτά
Βήμα 1
3 λεπτά
Κόψτε τα κοτσάνια από τη ρόκα και αφήστε την για 15 λεπτά μέσα σε κρύο νερό για να πλυθεί και να ενυδατωθεί.
Βήμα 2
3 λεπτά
Στραγγίξτε καλά και μεταφέρετε σε ένα βαθύ μπολ. Απλώστε τα μανιτάρια σε ένα ταψί για το φούρνο, ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τη Νοστιμιά MAGGI.
Βήμα 3
10 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου για 10 περίπου λεπτά.
Βήμα 4
3 λεπτά
Σε ένα βάζο ρίξτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη μαρμελάδα, τη μουστάρδα και το αλάτι, σκεπάστε με το καπάκι και χτυπήστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής σάλτσα.
Βήμα 5
5 λεπτά
Βγάλτε τα μανιτάρια από το φούρνο και αφήστε για 5 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία τους πριν πέσουν στη σαλάτα.
Βήμα 6
4 λεπτά
Κόψτε τα παντζάρια σε μικρά κυβάκια, κόψτε τα μανιτάρια σε όμοια μεγέθη και μαζί με τη σάλτσα ρίξτε μέσα στο μπολ με τη ρόκα.
Βήμα 7
2 λεπτά
Ανακατέψτε με τα χέρια σας απαλά. Σερβίρετε άμεσα (διαφορετικά ρίξτε τη σάλτσα στη σαλάτα αμέσως πριν σερβίρετε).
Σαλάτα με ρόκα

Βήμα 1 7

Βήμα 1 Βήμα 1

Κόψτε τα κοτσάνια από τη ρόκα και αφήστε την για 15 λεπτά μέσα σε κρύο νερό για να πλυθεί και να ενυδατωθεί.

Σαλάτα με ρόκα

Βήμα 2 7

Βήμα 2

Στραγγίξτε καλά και μεταφέρετε σε ένα βαθύ μπολ. Απλώστε τα μανιτάρια σε ένα ταψί για το φούρνο, ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τη Νοστιμιά MAGGI.

Σαλάτα με ρόκα

Βήμα 3 7

Βήμα 3

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου για 10 περίπου λεπτά.

Σαλάτα με ρόκα

Βήμα 4 7

Βήμα 4

Σε ένα βάζο ρίξτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη μαρμελάδα, τη μουστάρδα και το αλάτι, σκεπάστε με το καπάκι και χτυπήστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής σάλτσα.

Σαλάτα με ρόκα

Βήμα 5 7

Βήμα 5 Βήμα 5 Βήμα 5

Βγάλτε τα μανιτάρια από το φούρνο και αφήστε για 5 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία τους πριν πέσουν στη σαλάτα.

Σαλάτα με ρόκα

Βήμα 6 7

Βήμα 6 Βήμα 6 Βήμα 6

Κόψτε τα παντζάρια σε μικρά κυβάκια, κόψτε τα μανιτάρια σε όμοια μεγέθη και μαζί με τη σάλτσα ρίξτε μέσα στο μπολ με τη ρόκα.

Σαλάτα με ρόκα

Βήμα 7 7

Βήμα 7 Βήμα 7 Βήμα 7

Ανακατέψτε με τα χέρια σας απαλά. Σερβίρετε άμεσα (διαφορετικά ρίξτε τη σάλτσα στη σαλάτα αμέσως πριν σερβίρετε).

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη