Σαλάτα πράσινη με ψητή κολοκύθα, καρύδια και ντρέσινγκ κράνμπερι
50λεπτά
Εύκολη
250 γρ.
Κολοκύθα
3 κ.σ.
Κρανμπερις
1 κ.σ.
0.5 φλιτζάνι
Καρύδια
2 κ.σ.
Ξύδι βαλσάμικο λευκό
6 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 κ.γλ.
Μέλι
100 γρ.
Ρόκα
100 γρ.
Σπανάκι
100 γρ.
Κόκκινη λόλα
100 γρ.
Μαρούλι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
110.2 kcal
Υδατάνθρακες
11.57 g
Πρωτεΐνες
4.27 g
Λιπαρά
5.79 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
50 λεπτά
Βήμα 1
Καθαρίστε και κόψτε την κολοκύθα σε χοντρά κομμάτια.
Βήμα 2
Τοποθετήστε σε ένα ταψάκι για τον φούρνο, ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τη Maggi νοστιμιά.
Βήμα 3
Ψήστε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180 για περίπου 35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα.
Βήμα 4
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ σε ένα μίξερ, δηλαδή το ξύδι βαλσάμικο, το ελαιόλαδο, 2 καρύδια, 2 κ.σ. κράνμπερι και το μέλι και χτυπήστε για αρκετή ώρα μέχρι να διαλυθούν τα κράνμπερι.
Βήμα 5
Όταν η κολοκύθα είναι πλέον έτοιμη, κόψτε σε μικρότερα κομμάτια και αδειάστε σε ένα μπολ, ρίξτε το ντρεσινγκ, την σαλάτα, τα καρύδια, τα κράνμπερι και ανακατέψτε απαλά με μια τσιμπίδα. Σερβίρετε άμεσα από την στιγμή που θα ρίξετε το ντρεσινγκ.
Σχόλια 0