Αρχική   >   Συνταγή    >    Σκορδόψωμο

ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ

Maggi Cooking - Σκορδόψωμο

ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ
Χρόνος προετοιμασίας
10'
Χρόνος μαγειρέματος
16'
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μπαγκέτα
  • 60 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωμάτιου
  • 1,5 κ.γ. MAGGI Νοστιμιά
  • 3 σκ. σκόρδο λιωμένες
  • 200 γρ. τυρί που λιώνει σε φέτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα. Στρώνουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
  2. Ανακατεύουμε το βούτυρο, τη MAGGI Νοστιμιά και το σκόρδο.
  3. Με ένα πριονωτό μαχαίρι κόβουμε το ψωμί στη μέση κατά μήκος. Με ένα μαχαίρι αλείφουμε το βούτυρο στα δύο κομμάτια του ψωμιού.
  4. Βάζουμε στο ταψί, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 10-12 λεπτά.
  5. Αφαιρούμε από το φούρνο, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και απλώνουμε το τυρί παντού στο ψωμί.
  6. Ψήνουμε για άλλα 2-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.
  7. Αφαιρούμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει λίγο και σερβίρουμε.