Σκορδόψωμο
26λεπτά
Εύκολη
1
Μπαγκέτα
60 γρ.
Βούτυρο
1.5 κ.γλ.
3
Σκελίδες σκόρδο (τριμμένες)
200 γρ.
Τυρί κίτρινο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
419.71 kcal
Υδατάνθρακες
44.23 g
Πρωτεΐνες
17.48 g
Λιπαρά
19.4 g
Εδώδιμες Ίνες
1.87 g
Σάκχαρα
4.35 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
26 λεπτά
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα. Στρώνουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε το βούτυρο, τη MAGGI Νοστιμιά και το σκόρδο.
Βήμα 3
Με ένα πριονωτό μαχαίρι κόβουμε το ψωμί στη μέση κατά μήκος. Με ένα μαχαίρι αλείφουμε το βούτυρο στα δύο κομμάτια του ψωμιού.
Βήμα 4
Βάζουμε στο ταψί, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 10-12 λεπτά.
Βήμα 5
Αφαιρούμε από το φούρνο, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και απλώνουμε το τυρί παντού στο ψωμί.
Βήμα 6
Ψήνουμε για άλλα 2-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.
Βήμα 7
Αφαιρούμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει λίγο και σερβίρουμε
Σχόλια 0