Αυτό το πιάτο έγινε για 6 εδώ
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου αέρα. Στρώνουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
Ανακατεύουμε το βούτυρο, τη MAGGI Νοστιμιά και το σκόρδο.
Με ένα πριονωτό μαχαίρι κόβουμε το ψωμί στη μέση κατά μήκος. Με ένα μαχαίρι αλείφουμε το βούτυρο στα δύο κομμάτια του ψωμιού.
Βάζουμε στο ταψί, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 10-12 λεπτά.
Αφαιρούμε από το φούρνο, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και απλώνουμε το τυρί παντού στο ψωμί.
Ψήνουμε για άλλα 2-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.
Αφαιρούμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει λίγο και σερβίρουμε.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Show more recipes
Σχόλια 0