Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σπετσοφάι

0
60 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
2 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

150 γρ.
Λουκάνικο χωριάτικο
1 
Κόκκινη πιπεριά
1 
Κίτρινη πιπεριά
1 
Πράσινη πιπεριά
2 κ.σ.
Μαϊντανός φρέσκος ψιλοκομμένος
2 
Κρεμμύδια
1 
Καρότο
1 
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
1 κ.γλ.
Πάπρικα καπνιστή
2 
Ντομάτες τριμμένες
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.25 κ.γλ.
Μπούκοβο
1 Συσκευασία

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
801.29 kcal
Υδατάνθρακες
82.65 g
Πρωτεΐνες
20.36 g
Λιπαρά
43.03 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

60 λεπτά
Βήμα 1
7 λεπτά
Καθαρίστε τα λουκάνικα από την εξωτερική μεμβράνη και κόψτε σε διαγώνιες ροδέλες.
Βήμα 2
3 λεπτά
Κόψτε τις πιπεριές κάθετα στα 8 κομμάτια την καθεμιά.
Βήμα 3
3 λεπτά
Ψιλοκόψτε το ένα κρεμμύδι και κόψτε κυδωνάτα σε χοντρά κομμάτια το δεύτερο κρεμμύδι.
Βήμα 4
4 λεπτά
Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε με ελάχιστο ελαιόλαδο τα λουκάνικά.
Βήμα 5
4 λεπτά
Όταν αρχίσουν να παίρνουν χρώμα ρίξτε μέσα τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 6
4 λεπτά
Στη συνέχεια προσθέστε τις πιπεριές, το τριμμένο καρότο, το χοντροκομμένο κρεμμύδι και την τριμμένη ώριμη τομάτα.
Βήμα 7
5 λεπτά
Όταν πάρει βράση το φαγητό χαμηλώστε την ένταση στην εστία και ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά. Τον κύβο κότας MAGGI, την καπνιστή πάπρικα, το μαϊντανό, το σκόρδο και σκεπάστε με το καπάκι.
Βήμα 8
30 λεπτά
Μαγειρέψτε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές και σερβίρετε άμεσα με μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ.
Σπετσοφάι

Βήμα 1 8

Καθαρίστε τα λουκάνικα από την εξωτερική μεμβράνη και κόψτε σε διαγώνιες ροδέλες.

Σπετσοφάι

Βήμα 2 8

Κόψτε τις πιπεριές κάθετα στα 8 κομμάτια την καθεμιά.

Σπετσοφάι

Βήμα 3 8

Ψιλοκόψτε το ένα κρεμμύδι και κόψτε κυδωνάτα σε χοντρά κομμάτια το δεύτερο κρεμμύδι.

Σπετσοφάι

Βήμα 4 8

Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε με ελάχιστο ελαιόλαδο τα λουκάνικά.

Σπετσοφάι

Βήμα 5 8

Όταν αρχίσουν να παίρνουν χρώμα ρίξτε μέσα τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να μαραθούν.

Σπετσοφάι

Βήμα 6 8

Στη συνέχεια προσθέστε τις πιπεριές, το τριμμένο καρότο, το χοντροκομμένο κρεμμύδι και την τριμμένη ώριμη τομάτα.

Σπετσοφάι

Βήμα 7 8

Όταν πάρει βράση το φαγητό χαμηλώστε την ένταση στην εστία και ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά. Τον κύβο κότας MAGGI, την καπνιστή πάπρικα, το μαϊντανό, το σκόρδο και σκεπάστε με το καπάκι.

Σπετσοφάι

Βήμα 8 8

Μαγειρέψτε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές και σερβίρετε άμεσα με μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη