Σπετσοφάι
60λεπτά
Δύσκολη
150 γρ.
Λουκάνικο χωριάτικο
1
Κόκκινη πιπεριά
1
Κίτρινη πιπεριά
1
Πράσινη πιπεριά
2 κ.σ.
Μαϊντανός φρέσκος ψιλοκομμένος
2
Κρεμμύδια
1
Καρότο
1
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
2 κ.σ.
1 κ.γλ.
Πάπρικα καπνιστή
2
Ντομάτες τριμμένες
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.25 κ.γλ.
Μπούκοβο
1 Συσκευασία
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
820.11 kcal
Υδατάνθρακες
84.44 g
Πρωτεΐνες
21.12 g
Λιπαρά
43.99 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
60 λεπτά
Βήμα 1
Καθαρίστε τα λουκάνικα από την εξωτερική μεμβράνη και κόψτε σε διαγώνιες ροδέλες.
Βήμα 2
Κόψτε τις πιπεριές κάθετα στα 8 κομμάτια την καθεμιά.
Βήμα 3
Ψιλοκόψτε το ένα κρεμμύδι και κόψτε κυδωνάτα σε χοντρά κομμάτια το δεύτερο κρεμμύδι.
Βήμα 4
Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε με ελάχιστο ελαιόλαδο τα λουκάνικά.
Βήμα 5
Όταν αρχίσουν να παίρνουν χρώμα ρίξτε μέσα τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 6
Στη συνέχεια προσθέστε τις πιπεριές, το τριμμένο καρότο, το χοντροκομμένο κρεμμύδι και την τριμμένη ώριμη τομάτα.
Βήμα 7
Όταν πάρει βράση το φαγητό χαμηλώστε την ένταση στην εστία και ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά, τις 2 κοφτές κουταλιές της σούπας MAGGI Υγρό ζωμό κοτόπουλου, την καπνιστή πάπρικα, το μαϊντανό, το σκόρδο και σκεπάστε με το καπάκι.
Βήμα 8
Μαγειρέψτε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές και σερβίρετε άμεσα με μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ.
Σχόλια 0