Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Στραπατσάδα
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Στραπατσάδα

Στραπατσάδα

(0)
25 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

3 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 3

ingredient_quantity
recipe ingredient
6 
Αυγά
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1  κύβος
MAGGI Ζωμός λαχανικών
2 
Ντομάτες
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
2.4 g
Ενέργεια
277.7 kcal
Λιπαρά
22.1 g
Εδώδιμες Ίνες
0.3 g
Πρωτεΐνες
16.3 g
Σάκχαρα
1 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

25 λεπτά
  • Βήμα 1

    4 λεπτά
    Τρίψτε στον χοντρό τρίφτη τις τομάτες και αδειάστε τις σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέστε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τον κύβο λαχανικών MAGGI και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει μια ελαφριά πάστα.
  • Βήμα 2

    1 λεπτά
    Φτιάξτε ένα Μπεν Μαρί βάζοντας μια κατσαρόλα με νερό σε μέτρια φωτιά και ένα μπολ επάνω στην κατσαρόλα, το οποίο να μην ακουμπάει στο νερό.
  • Βήμα 3

    3 λεπτά
    Όταν αρχίσει να βράζει το νερό, αδειάστε μέσα τα αυγά και ανακατεύετε συνέχεια με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής ή ένα σύρμα χειρός.
  • Βήμα 4

    15 λεπτά
    Θα πάρει περίπου 15 λεπτά για να σφίξουν τα αυγά. Με αυτόν όμως τον τρόπο δεν παραψήνουμε το ασπράδι και αφήνουμε μια πιο κρεμώδη υφή στα αυγά μας.
  • Βήμα 5

    2 λεπτά
    Τέλος, αδειάστε μέσα στο μπολ την πάστα της φρέσκιας τομάτας και το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ανακατέψτε και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Στραπατσάδα

Βήμα 1 5

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Τρίψτε στον χοντρό τρίφτη τις τομάτες και αδειάστε τις σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέστε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τον κύβο λαχανικών MAGGI και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει μια ελαφριά πάστα.

Στραπατσάδα

Βήμα 2 5

Βήμα 2 Βήμα 2 Βήμα 2

Φτιάξτε ένα Μπεν Μαρί βάζοντας μια κατσαρόλα με νερό σε μέτρια φωτιά και ένα μπολ επάνω στην κατσαρόλα, το οποίο να μην ακουμπάει στο νερό.

Στραπατσάδα

Βήμα 3 5

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Όταν αρχίσει να βράζει το νερό, αδειάστε μέσα τα αυγά και ανακατεύετε συνέχεια με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής ή ένα σύρμα χειρός.

Στραπατσάδα

Βήμα 4 5

Βήμα 4 Βήμα 4

Θα πάρει περίπου 15 λεπτά για να σφίξουν τα αυγά. Με αυτόν όμως τον τρόπο δεν παραψήνουμε το ασπράδι και αφήνουμε μια πιο κρεμώδη υφή στα αυγά μας.

Στραπατσάδα

Βήμα 5 5

Βήμα 5 Βήμα 5

Τέλος, αδειάστε μέσα στο μπολ την πάστα της φρέσκιας τομάτας και το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ανακατέψτε και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

2 + 4 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Κάτω από 300 cal
  • Κύριο πιάτο
  • Μεσογειακή
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Βραδινό ραντεβού
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Χαμηλή ζάχαρη
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης