Στραπατσάδα
25λεπτά
Εύκολη
6
Αυγά
1
Κρεμμύδι φρέσκο
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1 κύβος
2
Ντομάτες
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
399.63 kcal
Υδατάνθρακες
2.63 g
Πρωτεΐνες
23.98 g
Λιπαρά
32.03 g
Εδώδιμες Ίνες
0.38 g
Σάκχαρα
1.28 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
25 λεπτά
Βήμα 1
Τρίψτε στον χοντρό τρίφτη τις τομάτες και αδειάστε τις σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέστε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τον κύβο λαχανικών MAGGI και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει μια ελαφριά πάστα.
Βήμα 2
Φτιάξτε ένα Μπεν Μαρί βάζοντας μια κατσαρόλα με νερό σε μέτρια φωτιά και ένα μπολ επάνω στην κατσαρόλα, το οποίο να μην ακουμπάει στο νερό.
Βήμα 3
Όταν αρχίσει να βράζει το νερό, αδειάστε μέσα τα αυγά και ανακατεύετε συνέχεια με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής ή ένα σύρμα χειρός.
Βήμα 4
Θα πάρει περίπου 15 λεπτά για να σφίξουν τα αυγά. Με αυτόν όμως τον τρόπο δεν παραψήνουμε το ασπράδι και αφήνουμε μια πιο κρεμώδη υφή στα αυγά μας.
Βήμα 5
Τέλος, αδειάστε μέσα στο μπολ την πάστα της φρέσκιας τομάτας και το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ανακατέψτε και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σχόλια 0