Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Στραπατσάδα

0
25λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

6 
Αυγά
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
2 
Ντομάτες

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
399.63 kcal
Υδατάνθρακες
2.63 g
Πρωτεΐνες
23.98 g
Λιπαρά
32.03 g
Εδώδιμες Ίνες
0.38 g
Σάκχαρα
1.28 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

25 λεπτά
Βήμα 1
4 λεπτά
Τρίψτε στον χοντρό τρίφτη τις τομάτες και αδειάστε τις σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέστε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τον κύβο λαχανικών MAGGI και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει μια ελαφριά πάστα.
Βήμα 2
1 λεπτά
Φτιάξτε ένα Μπεν Μαρί βάζοντας μια κατσαρόλα με νερό σε μέτρια φωτιά και ένα μπολ επάνω στην κατσαρόλα, το οποίο να μην ακουμπάει στο νερό.
Βήμα 3
3 λεπτά
Όταν αρχίσει να βράζει το νερό, αδειάστε μέσα τα αυγά και ανακατεύετε συνέχεια με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής ή ένα σύρμα χειρός.
Βήμα 4
15 λεπτά
Θα πάρει περίπου 15 λεπτά για να σφίξουν τα αυγά. Με αυτόν όμως τον τρόπο δεν παραψήνουμε το ασπράδι και αφήνουμε μια πιο κρεμώδη υφή στα αυγά μας.
Βήμα 5
2 λεπτά
Τέλος, αδειάστε μέσα στο μπολ την πάστα της φρέσκιας τομάτας και το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ανακατέψτε και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Στραπατσάδα

Βήμα 1 5

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Τρίψτε στον χοντρό τρίφτη τις τομάτες και αδειάστε τις σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέστε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τον κύβο λαχανικών MAGGI και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει μια ελαφριά πάστα.

Στραπατσάδα

Βήμα 2 5

Βήμα 2 Βήμα 2 Βήμα 2

Φτιάξτε ένα Μπεν Μαρί βάζοντας μια κατσαρόλα με νερό σε μέτρια φωτιά και ένα μπολ επάνω στην κατσαρόλα, το οποίο να μην ακουμπάει στο νερό.

Στραπατσάδα

Βήμα 3 5

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Όταν αρχίσει να βράζει το νερό, αδειάστε μέσα τα αυγά και ανακατεύετε συνέχεια με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής ή ένα σύρμα χειρός.

Στραπατσάδα

Βήμα 4 5

Βήμα 4 Βήμα 4

Θα πάρει περίπου 15 λεπτά για να σφίξουν τα αυγά. Με αυτόν όμως τον τρόπο δεν παραψήνουμε το ασπράδι και αφήνουμε μια πιο κρεμώδη υφή στα αυγά μας.

Στραπατσάδα

Βήμα 5 5

Βήμα 5 Βήμα 5

Τέλος, αδειάστε μέσα στο μπολ την πάστα της φρέσκιας τομάτας και το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ανακατέψτε και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη