Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Ταρτάρ τσιπούρας
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Ταρτάρ Τσιπούρας

Ταρτάρ τσιπούρας

(0)
60 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

3 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 3

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  γρ.
Τσιπούρα φιλέτο
300  γρ.
Χοντρό αλάτι
5  Μικρά
Τοματίνια
1 
Λάιμ (ξύσμα και χυμός)
2  κ.σ.
MAGGI Νοστιμιά
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
3.4 g
Ενέργεια
259.4 kcal
Λιπαρά
11.6 g
Εδώδιμες Ίνες
0.5 g
Πρωτεΐνες
34.2 g
Σάκχαρα
1.5 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

60 λεπτά
  • Βήμα 1

    1 λεπτά
    Ζητήστε από τον ψαρά να σας φιλετάρει την τσιπούρα και να αφαιρέσει το δέρμα.
  • Βήμα 2

    4 λεπτά
    Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το αλάτι με τη Νοστιμιά MAGGI.
  • Βήμα 3

    2 λεπτά
    Απλώστε σε ένα δίσκο το ½ αλάτι και ακουμπήστε πάνω τα φιλέτα από το ψάρι.
  • Βήμα 4

    30 λεπτά
    Σκεπάστε με το υπόλοιπο αλάτι την τσιπούρα και αφήστε εκτός ψυγείου για 30 λεπτά (με αυτό τον τρόπο αφυδατώνουμε το ψάρι και κατά κάποιο τρόπο το "ψήνουμε" στο αλάτι).
  • Βήμα 5

    5 λεπτά
    Ξεπλύνετε τα φιλέτα με κρύο νερό και σκουπίστε με λίγο χαρτί κουζίνας.
  • Βήμα 6

    10 λεπτά
    Βγάλτε με ένα τσιμπιδάκι τα κόκκαλα και κόψτε την τσιπούρα σε μικρά κυβάκια πάχους περίπου ½ εκατοστού.
  • Βήμα 7

    5 λεπτά
    Βάλτε σε ένα μπολ το ψάρι μαζί με τα τοματίνια ψιλοκομμένα, το φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος), το ξύσμα και τον χυμό μοσχολέμονου.
  • Βήμα 8

    3 λεπτά
    Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σαν μεζέ ή ορεκτικό πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 1 8

Ζητήστε από τον ψαρά να σας φιλετάρει την τσιπούρα και να αφαιρέσει το δέρμα.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 2 8

Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το αλάτι με τη Νοστιμιά MAGGI.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 3 8

Απλώστε σε ένα δίσκο το ½ αλάτι και ακουμπήστε πάνω τα φιλέτα από το ψάρι.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 4 8

Σκεπάστε με το υπόλοιπο αλάτι την τσιπούρα και αφήστε εκτός ψυγείου για 30 λεπτά (με αυτό τον τρόπο αφυδατώνουμε το ψάρι και κατά κάποιο τρόπο το "ψήνουμε" στο αλάτι).

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 5 8

Ξεπλύνετε τα φιλέτα με κρύο νερό και σκουπίστε με λίγο χαρτί κουζίνας.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 6 8

Βγάλτε με ένα τσιμπιδάκι τα κόκκαλα και κόψτε την τσιπούρα σε μικρά κυβάκια πάχους περίπου ½ εκατοστού.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 7 8

Βάλτε σε ένα μπολ το ψάρι μαζί με τα τοματίνια ψιλοκομμένα, το φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος), το ξύσμα και τον χυμό μοσχολέμονου.

Ταρτάρ τσιπούρας

Βήμα 8 8

Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σαν μεζέ ή ορεκτικό πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

2 + 0 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Κέτο-Friendly
  • Κάτω από 300 cal
  • Ασιατικού στυλ
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Βραδινό ραντεβού
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Χαμηλή ζάχαρη
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης