Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Τεμπελόπιτα Με Λιαστή Τομάτα Και Μπέικον

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

(0)
35 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
100  γρ.
Αλεύρι
1  φλιτζάνι
Νερό
100  γρ.
Μπέικον
2  κ.σ.
MAGGI Νοστιμιά
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
50  γρ.
Σιμιγδάλι
100  γρ.
Γιαούρτι
100  γρ.
Τυρί, φρέσκο, φρέσκο τυρί
1 
Αυγό
4  κ.γλ.
Μπέικιν πάουντερ
5 
Λιαστές ντομάτες
0.5  φλιτζάνι
Ελαιόλαδο
100  γρ.
Ανθότυρο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
37.7 g
Ενέργεια
715.1 kcal
Λιπαρά
54.8 g
Εδώδιμες Ίνες
1.9 g
Πρωτεΐνες
19.6 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

35 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό, το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά. Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χυλός.
  • Βήμα 2

    5 λεπτά
    Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα. Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 1 εκατοστό.
  • Βήμα 3

    20 λεπτά
    Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).
Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό, το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά. Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χυλός.

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα. Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 1 εκατοστό.

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

2 + 6 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Ορεκτικό
  • Ελληνική
  • Κορυφαίο πιάτο
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης