Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές
  • Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

(4)
35λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
100  γρ.
Αλεύρι
1  φλιτζάνι
Νερό
100  γρ.
Μπέικον
2  κ.σ.
MAGGI Νοστιμιά
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
50  γρ.
Σιμιγδάλι
100  γρ.
Γιαούρτι
100  γρ.
Τυρί, φρέσκο, φρέσκο τυρί
1 
Αυγό
4  κ.γλ.
Μπέικιν πάουντερ
5 
Λιαστές ντομάτες
0.5  φλιτζάνι
Ελαιόλαδο
100  γρ.
Ανθότυρο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
715.07 kcal
Υδατάνθρακες
37.73 g
Πρωτεΐνες
19.56 g
Λιπαρά
54.82 g
Εδώδιμες Ίνες
1.9 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

35 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό, το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά. Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χυλός.
  • Βήμα 2

    5 λεπτά
    Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα. Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 1 εκατοστό.
  • Βήμα 3

    20 λεπτά
    Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).
Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό, το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά. Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χυλός.

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα. Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 1 εκατοστό.

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).

Συνταγή ως PDF

Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!

Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή

Σχόλια 0

Please enter proper keywords 0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη
Ματαίωση
Αποθηκεύσετε
Σχόλιο Φορτώστε περισσότερο

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Ορεκτικό
  • Ελληνική

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Τυρόπιτα

    Τυρόπιτα

    145 λεπτά Εύκολη
  • Ομελέτα φούρνου με κοτόπουλο και πατάτες

    Ομελέτα φούρνου με κοτόπουλο και πατάτες

    26 λεπτά
  • Κολοκυθόπιτα (Μπουρέκι χανιώτικο)

    Κολοκυθόπιτα (Μπουρέκι χανιώτικο)

    75 λεπτά Εύκολη
  • Κοτόπιτα

    Κοτόπιτα

    85 λεπτά Δύσκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης