Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον
35λεπτά
Εύκολη
100 γρ.
Αλεύρι
1 φλιτζάνι
Νερό
100 γρ.
Μπέικον
2 κ.σ.
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
50 γρ.
Σιμιγδάλι
100 γρ.
Γιαούρτι
100 γρ.
Τυρί, φρέσκο, φρέσκο τυρί
1
Αυγό
4 κ.γλ.
Μπέικιν πάουντερ
5
Λιαστές ντομάτες
0.5 φλιτζάνι
Ελαιόλαδο
100 γρ.
Ανθότυρο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
649.12 kcal
Υδατάνθρακες
35.14 g
Πρωτεΐνες
19.29 g
Λιπαρά
48.6 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
35 λεπτά
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό ,το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά . Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά . Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χηλός .
Βήμα 2
Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα . Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος , το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το ένα εκατοστό.
Βήμα 3
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).
Σχόλια 0