Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

0
35λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

100 γρ.
Αλεύρι
1 φλιτζάνι
Νερό
100 γρ.
Μπέικον
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
50 γρ.
Σιμιγδάλι
100 γρ.
Γιαούρτι
100 γρ.
Τυρί, φρέσκο, φρέσκο τυρί
1 
Αυγό
4 κ.γλ.
Μπέικιν πάουντερ
5 
Λιαστές ντομάτες
0.5 φλιτζάνι
Ελαιόλαδο
100 γρ.
Ανθότυρο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
649.12 kcal
Υδατάνθρακες
35.14 g
Πρωτεΐνες
19.29 g
Λιπαρά
48.6 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

35 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό ,το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά . Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά . Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χηλός .
Βήμα 2
5 λεπτά
Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα . Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος , το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το ένα εκατοστό.
Βήμα 3
20 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).
Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό ,το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά . Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά . Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χηλός .

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα . Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος , το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το ένα εκατοστό.

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη