Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

0
35 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

100 γρ.
Αλεύρι
1 φλιτζάνι
Νερό
100 γρ.
Μπέικον
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
50 γρ.
Σιμιγδάλι
100 γρ.
Γιαούρτι
100 γρ.
Τυρί, φρέσκο, φρέσκο τυρί
1 
Αυγό
4 κ.γλ.
Μπέικιν πάουντερ
5 
Λιαστές ντομάτες
0.5 φλιτζάνι
Ελαιόλαδο
100 γρ.
Ανθότυρο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
649.12 kcal
Υδατάνθρακες
35.14 g
Πρωτεΐνες
19.29 g
Λιπαρά
48.6 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

35 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό ,το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά . Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά . Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χηλός .
Βήμα 2
5 λεπτά
Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα . Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος , το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το ένα εκατοστό.
Βήμα 3
20 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).
Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 1 3

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό ,το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά . Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά . Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χηλός .

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 2 3

Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα . Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος , το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το ένα εκατοστό.

Τεμπελόπιτα με λιαστή τομάτα και μπέικον

Βήμα 3 3

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη