Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Τορτίγιες με κιμά
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Τορτίγιες με κιμά

Τορτίγιες με κιμά

(0)
100 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

5 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 5

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  γρ.
Κιμάς από σπάλα μόσχου
1 
Κρεμμύδι
2 
Ντομάτες τριμμένες
1 
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
1  κ.σ.
Πάπρικα καπνιστή
4 
Πίτες τορτίγιας
1 
Κόκκινη πιπεριά
1 
Πράσινη πιπεριά
4  Φύλλα
Μαρούλι
1 
Λεμόνι (ξύσμα και χυμός)
2  κ.σ.
Γιαούρτι
1  κ.σ.
Μαγιονέζα
1  κ.σ.
Τυρί κρέμα μασκαρπόνε
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
3  κ.σ.
Ελαιόλαδο
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Βοδινό
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
47.5 g
Ενέργεια
620.1 kcal
Λιπαρά
37.1 g
Εδώδιμες Ίνες
1.9 g
Πρωτεΐνες
24.8 g
Σάκχαρα
5.1 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

100 λεπτά
  • Βήμα 1

    15 λεπτά
    Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει. Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ‘’καβουρδίστε’’ τον κιμά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα (σε δύο δόσεις διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του).
  • Βήμα 2

    75 λεπτά
    Μεταφέρετε τον κιμά στο κατσαρολάκι, προσθέστε το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και τον κύβο μόσχου, μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα και φροντίστε να μην έχει πολλά υγρά όταν τελειώσετε το μαγείρεμα του.
  • Βήμα 3

    5 λεπτά
    Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το μασκαρπόνε, λεμόνι και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και απλώστε από μια κουταλιά σε κάθε τορτίγια, βάλτε κιμά, τις πιπεριές ψιλοκομμένες και ολόκληρα τα φύλλα μαρουλιού.
  • Βήμα 4

    5 λεπτά
    Τυλίξτε σφιχτά και κόψτε στη μέση. Σερβίρεται άμεσα.
Τορτίγιες με κιμά

Βήμα 1 4

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει. Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ‘’καβουρδίστε’’ τον κιμά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα (σε δύο δόσεις διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του).

Τορτίγιες με κιμά

Βήμα 2 4

Μεταφέρετε τον κιμά στο κατσαρολάκι, προσθέστε το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και τον κύβο μόσχου, μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα και φροντίστε να μην έχει πολλά υγρά όταν τελειώσετε το μαγείρεμα του.

Τορτίγιες με κιμά

Βήμα 3 4

Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το μασκαρπόνε, λεμόνι και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και απλώστε από μια κουταλιά σε κάθε τορτίγια, βάλτε κιμά, τις πιπεριές ψιλοκομμένες και ολόκληρα τα φύλλα μαρουλιού.

Τορτίγιες με κιμά

Βήμα 4 4

Τυλίξτε σφιχτά και κόψτε στη μέση. Σερβίρεται άμεσα.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

2 + 3 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Χαμηλή ζάχαρη
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης