Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Τορτίγιες με κιμά

0
100 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
5 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

500 γρ.
Κιμάς από σπάλα μόσχου
1 
Κρεμμύδι
2 
Ντομάτες τριμμένες
1 
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
1 κ.σ.
Πάπρικα καπνιστή
4 
Πίτες τορτίγιας
1 
Κόκκινη πιπεριά
1 
Πράσινη πιπεριά
4 Φύλλα
Μαρούλι
1 
Λεμόνι (ξύσμα και χυμός)
2 κ.σ.
Γιαούρτι
1 κ.σ.
Μαγιονέζα
1 κ.σ.
Τυρί κρέμα μασκαρπόνε
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
577.53 kcal
Υδατάνθρακες
47.11 g
Πρωτεΐνες
24.31 g
Λιπαρά
32.9 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

100 λεπτά
Βήμα 1
15 λεπτά
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει. Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ‘’καβουρδίστε’’ τον κιμά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα (σε δύο δόσεις διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του).
Βήμα 2
75 λεπτά
Μεταφέρετε τον κιμά στο κατσαρολάκι, προσθέστε το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και τον κύβο μόσχου, μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα και φροντίστε να μην έχει πολλά υγρά όταν τελειώσετε το μαγείρεμα του.
Βήμα 3
5 λεπτά
Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το μασκαρπόνε, λεμόνι και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και απλώστε από μια κουταλιά σε κάθε τορτίγια, βάλτε κιμά, τις πιπεριές ψιλοκομμένες και ολόκληρα τα φύλλα μαρουλιού.
Βήμα 4
5 λεπτά
Τυλίξτε σφιχτά και κόψτε στη μέση. Σερβίρεται άμεσα.
Τορτίγιες με κιμά

Βήμα 1 4

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει. Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ‘’καβουρδίστε’’ τον κιμά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα (σε δύο δόσεις διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του).

Τορτίγιες με κιμά

Βήμα 2 4

Μεταφέρετε τον κιμά στο κατσαρολάκι, προσθέστε το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και τον κύβο μόσχου, μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα και φροντίστε να μην έχει πολλά υγρά όταν τελειώσετε το μαγείρεμα του.

Τορτίγιες με κιμά

Βήμα 3 4

Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το μασκαρπόνε, λεμόνι και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και απλώστε από μια κουταλιά σε κάθε τορτίγια, βάλτε κιμά, τις πιπεριές ψιλοκομμένες και ολόκληρα τα φύλλα μαρουλιού.

Τορτίγιες με κιμά

Βήμα 4 4

Τυλίξτε σφιχτά και κόψτε στη μέση. Σερβίρεται άμεσα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη