Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Τσιπούρες φούρνου με ελιές και λεμόνι
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Τσιπούρες Φούρνου Με Ελιές Και Λεμόνι

Τσιπούρες φούρνου με ελιές και λεμόνι

(0)
45 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
2 
Τσιπούρες
1  κύβος
MAGGI Ζωμός λαχανικών
200  γρ.
Λευκό κρασί
100  γρ.
Ελιές χωρίς το κουκούτσι
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 
Σκελίδα σκόρδο
1 
Ξύσμα λεμονιού
0.25  κ.γλ.
Μπούκοβο
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1  Ματσάκι
Μαΐντανός, φρέσκος
1 
Λεμόνι σε φέτες
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
10.3 g
Ενέργεια
336.2 kcal
Λιπαρά
12.6 g
Εδώδιμες Ίνες
1.1 g
Πρωτεΐνες
37.1 g
Σάκχαρα
0.6 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

45 λεπτά
  • Βήμα 1

    1 λεπτά
    Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
  • Βήμα 2

    5 λεπτά
    Καθαρίζετε τα ψάρια καλά ή βάζετε τον ψαρά μας να το κάνει (τα ψάρια να είναι 1 κιλό περίπου). Τα τοποθετείτε σε ένα μικρό ταψάκι που να τα χωράει ίσα ίσα.
  • Βήμα 3

    3 λεπτά
    Διαλύετε τον κύβο λαχανικών ΜΑGGI στο κρασί και με αυτό περιχύνετε τα ψάρια. Το κρασί θα πρέπει να είναι μέχρι το μισό του ψαριού. Σε περίπτωση που δεν φτάνει τότε προσθέτετε λίγο ακόμα κρασί (το κρασί καλύτερα να είναι Μοσχοφίλερο).
  • Βήμα 4

    2 λεπτά
    Βάζετε τις ελιές και το σκόρδο, κομμένο στα 2, ενδιάμεσα στα ψάρια.
  • Βήμα 5

    3 λεπτά
    Ραντίζετε με το ελαιόλαδο τα ψάρια και σκορπίζετε το ξύσμα και το μπούκοβο. Αλατοπιπερώνετε ελαφρά τα ψάρια.
  • Βήμα 6

    30 λεπτά
    Ψήνετε για 20-30 λεπτά μέχρι τα ψάρια να είναι έτοιμα.
  • Βήμα 7

    1 λεπτά
    Σερβίρετε από το ταψάκι με μπόλικο μαϊντανό ή μυρώνια ψιλοκομμένα.
Τσιπούρες φούρνου με ελιές και λεμόνι

Βήμα 1 7

Βήμα 1

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Τσιπούρες φούρνου με ελιές και λεμόνι

Βήμα 2 7

Βήμα 2

Καθαρίζετε τα ψάρια καλά ή βάζετε τον ψαρά μας να το κάνει (τα ψάρια να είναι 1 κιλό περίπου). Τα τοποθετείτε σε ένα μικρό ταψάκι που να τα χωράει ίσα ίσα.

Τσιπούρες φούρνου με ελιές και λεμόνι

Βήμα 3 7

Βήμα 3

Διαλύετε τον κύβο λαχανικών ΜΑGGI στο κρασί και με αυτό περιχύνετε τα ψάρια. Το κρασί θα πρέπει να είναι μέχρι το μισό του ψαριού. Σε περίπτωση που δεν φτάνει τότε προσθέτετε λίγο ακόμα κρασί (το κρασί καλύτερα να είναι Μοσχοφίλερο).

Τσιπούρες φούρνου με ελιές και λεμόνι

Βήμα 4 7

Βήμα 4

Βάζετε τις ελιές και το σκόρδο, κομμένο στα 2, ενδιάμεσα στα ψάρια.

Τσιπούρες φούρνου με ελιές και λεμόνι

Βήμα 5 7

Βήμα 5

Ραντίζετε με το ελαιόλαδο τα ψάρια και σκορπίζετε το ξύσμα και το μπούκοβο. Αλατοπιπερώνετε ελαφρά τα ψάρια.

Τσιπούρες φούρνου με ελιές και λεμόνι

Βήμα 6 7

Βήμα 6 Βήμα 6

Ψήνετε για 20-30 λεπτά μέχρι τα ψάρια να είναι έτοιμα.

Τσιπούρες φούρνου με ελιές και λεμόνι

Βήμα 7 7

Βήμα 7

Σερβίρετε από το ταψάκι με μπόλικο μαϊντανό ή μυρώνια ψιλοκομμένα.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

8 + 10 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Ελληνική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Βραδινό ραντεβού
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Οικογενειακά γεύματα
  • Χαμηλή ζάχαρη
  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης