Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ζυμαρικά με σολομό

0
50 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

500 γρ
Ριγκατόνι
2 
Σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 Ματσάκι
Φρέσκος βασιλικός
0.33 κ.γ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
500 γρ
Σολομός
1 
Λεμόνι ξύσμα
2 κ.σ.
Λεμόνι χυμός
1 κ.σ.
Κάπαρη
100 γρ
Κεφαλογραβιέρα τριμμένη

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
789.32 kcal
Υδατάνθρακες
100.72 g
Πρωτεΐνες
47.8 g
Λιπαρά
22.82 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

50 λεπτά
Βήμα 1
8 λεπτά
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και κρατάμε μισή κούπα από το νερό στο οποίο έβρασαν.
Βήμα 2
20 λεπτά
Παράλληλα αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά, ανάλογα το πάχος του.
Βήμα 3
1 λεπτά
Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό.
Βήμα 4
8 λεπτά
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε με το βασιλικό, τον κύβο λαχανικών MAGGI, που τον έχουμε διαλύσει στο νερό των ζυμαρικών, και το πιπέρι.
Βήμα 5
10 λεπτά
Προσθέτουμε το λεμόνι, το ξύσμα και την κάππαρη. Κόβουμε το σολομό σε κομμάτια και τον βάζουμε στα ζυμαρικά ανακατεύοντας απαλά.
Βήμα 6
2 λεπτά
Σερβίρουμε με το τριμμένο τυρί.
Βήμα 7
1 λεπτά
Εναλλακτικά, αντί να ψήσουμε το ψάρι και να το κόψουμε μετά σε κύβους, θα μπορούσαμε να το κόψουμε από την αρχή σε κομμάτια και να τα σοτάρουμε σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 1 7

Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και κρατάμε μισή κούπα από το νερό στο οποίο έβρασαν.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 2 7

Παράλληλα αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά, ανάλογα το πάχος του.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 3 7

Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 4 7

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε με το βασιλικό, τον κύβο λαχανικών MAGGI, που τον έχουμε διαλύσει στο νερό των ζυμαρικών, και το πιπέρι.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 5 7

Προσθέτουμε το λεμόνι, το ξύσμα και την κάππαρη. Κόβουμε το σολομό σε κομμάτια και τον βάζουμε στα ζυμαρικά ανακατεύοντας απαλά.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 6 7

Σερβίρουμε με το τριμμένο τυρί.

Ζυμαρικά με σολομό

Βήμα 7 7

Εναλλακτικά, αντί να ψήσουμε το ψάρι και να το κόψουμε μετά σε κύβους, θα μπορούσαμε να το κόψουμε από την αρχή σε κομμάτια και να τα σοτάρουμε σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη