Αυτό το πιάτο έγινε για 6
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια και σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Προσθέστε το σκόρδο και χοντροκομμένες τις τομάτες.
Ρίξτε 1 ποτήρι νερό, τον βασιλικό & αλάτι και μαγειρέψτε για 30 λεπτά.
Περάστε τη σάλτσα από το μίξερ και ανατοποθετήστε στην εστία σε χαμηλή φωτιά.
Παράλληλα καθαρίστε τις γαρίδες και ψιλοκόψτε τις καλά.
Ρίξτε μέσα στη σάλτσα και μαγειρέψτε μέχρι να φύγει η πολλή υγρασία για άλλα 10 λεπτά.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 1,5 λίτρο νερό, αλάτι και δώστε μια βράση. Αδειάστε μέσα τις 2 συσκευασίες Πουρέ Πατάτας MAGGI των 125γρ. και με μια κουτάλα ανακατέψτε υπομονετικά μέχρι να δημιουργηθεί ένας βελούδινος πουρές.
Κόψτε τις μελιτζάνες και τα κολοκύθια σε φέτες πάχους ½ εκατοστού.
Σε ένα ριγωτό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο αλατίστε και ψήστε μέχρι τα λαχανικά να πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα.
Λαδώστε ένα πυρίμαχο σκεύος για το φούρνο και τοποθετήστε ομοιόμορφα τα κολοκύθια και τις μελιτζάνες.
Αδειάστε και απλώστε τον κιμά και τέλος τον πουρέ πατάτας MAGGI.
Πασπαλίστε από πάνω το τριμμένο ψωμί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά ή μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα το ψωμί. Αφήστε λίγη ώρα τον μουσακά να κρυώσει πριν σερβίρετε.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0