Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Ομελέτα Από Τον Άκη Πετρετζίκη

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

(0)
40 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

2 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 2

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
250  γρ.
νεαρό σπανάκι
0.5  κ.γλ.
MAGGI Νοστιμιά
3 
Αυγά
200  γρ.
Κατσικίσιο τυρί
0.5  κ.γλ.
Θυμάρι, φρέσκο
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
6.3 g
Ενέργεια
620.3 kcal
Λιπαρά
51.6 g
Εδώδιμες Ίνες
3 g
Πρωτεΐνες
34.4 g
Σάκχαρα
1.2 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

40 λεπτά
  • Βήμα 1

    2 λεπτά
    Βάλτε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο.
  • Βήμα 2

    3 λεπτά
    Ψιλοκόψτε το φρέσκο κρεμμυδάκι και ρίξτε το στο τηγάνι.
  • Βήμα 3

    2 λεπτά
    Προσθέστε το σπανάκι και ανακατέψτε για 1 λεπτό μέχρι να μαραθεί.
  • Βήμα 4

    2 λεπτά
    Στη συνέχεια, προσθέστε τη 1 πρέζα Maggi Νοστιμιά.
  • Βήμα 5

    2 λεπτά
    Μόλις μαραθεί το σπανάκι, αδειάστε το σε ένα πιάτο και αφήστε το στην άκρη.
  • Βήμα 6

    2 λεπτά
    Ξαναβάλτε το τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο.
  • Βήμα 7

    3 λεπτά
    Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέστε άλλη μια πρέζα Maggi Νοστιμιά.
  • Βήμα 8

    4 λεπτά
    Ανακατέψτε με ένα σύρμα χειρός και ρίξτε τα αυγά στο τηγάνι.
  • Βήμα 9

    5 λεπτά
    Με το που αρχίσει να ασπρίζει στις άκρες η ομελέτα, με ένα κουτάλι αρχίστε να παίρνετε τις άκρες και να τις οδηγείτε προς το κέντρο.
  • Βήμα 10

    3 λεπτά
    Στο σημείο που το περισσότερο κομμάτι της ομελέτας έχει ψηθεί από κάτω και θέλει λίγο ακόμα, σβήστε τη φωτιά.
  • Βήμα 11

    2 λεπτά
    Σπάστε το κατσικίσιο τυρί και ρίξτε το πάνω στην ομελέτα.
  • Βήμα 12

    2 λεπτά
    Προσθέστε και το έτοιμο σπανάκι και απλώστε.
  • Βήμα 13

    5 λεπτά
    Πάρτε το τηγάνι και στηρίξτε το στον πάγκο 45 μοίρες. Η ομελέτα θα δείχνει οτι πάει να πέσει. Κάντε μια κλίση και σερβίρετε στο πιάτο σας.
  • Βήμα 14

    3 λεπτά
    Σερβίρετε τη λαχταριστή ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη με λίγο ελαιόλαδο, φρέσκο θυμάρι και φρέσκο πιπέρι.
Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 1 14

Βάλτε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 2 14

Ψιλοκόψτε το φρέσκο κρεμμυδάκι και ρίξτε το στο τηγάνι.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 3 14

Προσθέστε το σπανάκι και ανακατέψτε για 1 λεπτό μέχρι να μαραθεί.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 4 14

Στη συνέχεια, προσθέστε τη 1 πρέζα Maggi Νοστιμιά.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 5 14

Μόλις μαραθεί το σπανάκι, αδειάστε το σε ένα πιάτο και αφήστε το στην άκρη.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 6 14

Ξαναβάλτε το τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 7 14

Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέστε άλλη μια πρέζα Maggi Νοστιμιά.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 8 14

Ανακατέψτε με ένα σύρμα χειρός και ρίξτε τα αυγά στο τηγάνι.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 9 14

Με το που αρχίσει να ασπρίζει στις άκρες η ομελέτα, με ένα κουτάλι αρχίστε να παίρνετε τις άκρες και να τις οδηγείτε προς το κέντρο.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 10 14

Στο σημείο που το περισσότερο κομμάτι της ομελέτας έχει ψηθεί από κάτω και θέλει λίγο ακόμα, σβήστε τη φωτιά.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 11 14

Σπάστε το κατσικίσιο τυρί και ρίξτε το πάνω στην ομελέτα.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 12 14

Προσθέστε και το έτοιμο σπανάκι και απλώστε.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 13 14

Πάρτε το τηγάνι και στηρίξτε το στον πάγκο 45 μοίρες. Η ομελέτα θα δείχνει οτι πάει να πέσει. Κάντε μια κλίση και σερβίρετε στο πιάτο σας.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 14 14

Σερβίρετε τη λαχταριστή ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη με λίγο ελαιόλαδο, φρέσκο θυμάρι και φρέσκο πιπέρι.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

2 + 11 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Ελληνική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Χαμηλή ζάχαρη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Ομελέτα με λαχανικά

    Ομελέτα με λαχανικά

    22 λεπτά Εύκολη
  • Ομελέτα φούρνου με κοτόπουλο και πατάτες

    Ομελέτα φούρνου με κοτόπουλο και πατάτες

    26 λεπτά
  • Ομελέτα φούρνου

    Ομελέτα φούρνου

    45 λεπτά Εύκολη
  • Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

    Τορτίγια με ομελέτα και αβοκάντο

    20 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης