Σπάστε τα αβγά μέσα σε ένα μπολ και προσθέστε την κρέμα και τον κύβο κότας.
Βήμα 2
1 λεπτά
Βάλτε ένα κατσαρολάκι με 2 ποτήρια νερό σε μέτρια φωτιά και εφαρμόστε το μπολ από επάνω, χωρίς όμως το μπολ να έρχεται σε επαφή με το νερό (Μπεν Μαρί).
Βήμα 3
10 λεπτά
Με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής ανακατεύετε συνέχεια τα αβγά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί μια βελούδινη κρέμα.
Βήμα 4
3 λεπτά
Τέλος, προσθέστε το απάκι αρκετά ψιλοκομμένο, τον χυμό λεμόνι, το βούτυρο και το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο. Ανακατέψτε καλά και απλώστε πάνω σε φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί.
Βήμα 1
4
Σπάστε τα αβγά μέσα σε ένα μπολ και προσθέστε την κρέμα και τον κύβο κότας.
Βήμα 2
4
Βάλτε ένα κατσαρολάκι με 2 ποτήρια νερό σε μέτρια φωτιά και εφαρμόστε το μπολ από επάνω, χωρίς όμως το μπολ να έρχεται σε επαφή με το νερό (Μπεν Μαρί).
Βήμα 3
4
Με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής ανακατεύετε συνέχεια τα αβγά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί μια βελούδινη κρέμα.
Βήμα 4
4
Τέλος, προσθέστε το απάκι αρκετά ψιλοκομμένο, τον χυμό λεμόνι, το βούτυρο και το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο. Ανακατέψτε καλά και απλώστε πάνω σε φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0