Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Καθαρίστε εξωτερικά το κρέας ,αλατίστε το καλά και τυλίξτε το με ένα φύλλο λαδόκολλας.
Τυλίξτε ξανά με αρκετό αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε σε ένα ταψί με λίγο νερό .
Ψήστε για μιάμιση ώρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C
Βγάλτε από τον φούρνο , κόφτε το αλουμινόχαρτο με την λαδόκολλα και αφήστε για 10 λεπτά το κρέας μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του για να μπορείτε να το διαχειριστείτε . Κόψτε το σε κύβους μεγέθους περίπου 2 εκατοστών και μεταφέρετε σε ένα τρυπητό να σουρώσουν τα υγρά του .
Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά , προσθέστε 4κτς ελαιόλαδο και ρίξτε μέσα το κρέας . Μην ανακατέψετε μέχρι να πάρει πρώτα χρώμα διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του και θα πέσει η θερμοκρασία του τηγανιού.
Ιδανικά σοτάρετε το κρέας σε δυο δόσεις για να είστε σίγουροι πως θα πάρει ιδανικό χρώμα .
Στη συνέχεια χαμηλώστε στην μέση την ένταση της εστίας και προσθέστε το μπούκοβο ,το πράσο με το φρέσκο κρεμμύδι, κομμένα σε λεπτές ροδέλες, ρίξτε το λευκό κρασί, τα ντοματίνια, τις 2 κοφτές κουταλιές της σούπας MAGGI Υγρό ζωμό κοτόπουλο και μαγειρέψτε για 5 λεπτά .
Τέλος προσθέστε το ξύσμα με τον χυμό λεμόνι.
Μαγειρέψτε τον πουρέ πατάτας MAGGI (μία συσκευασία των 125γρ) βάσει των οδηγιών παρασκευής στην συσκευασία και σερβίρετε μαζί με την χοιρινή τηγανιά όσο είναι ακόμη ζεστή.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0