Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών
Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και ρίξτε τη δάφνη, το γλυκάνισο, τη Νοστιμιά Maggi και το πιπέρι.
Αφήστε να πάρει μια βράση και βάλτε μέσα το χταπόδι. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το ελαιόλαδο, το ξίδι, το ξύσμα, το φρέσκο κρεμμύδι, τα μυρώνια και το θυμάρι.
Ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα χειρός και αφήστε στο ψυγείο. Όταν το χταπόδι έχει πλέον μαλακώσει σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό για να κρυώσει.
Kόψτε το χταπόδι σε λεπτές ροδέλες και ρίξτε το μέσα στο μπολ με τη μαρινάδα.
Ανακατέψτε και συντηρήστε στο ψυγείο.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Show more recipes
Σχόλια 0