Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ψιλοκόψτε τις λιαστές ντομάτες και ανακατέψτε με το τυρί κρέμα, τα 2 κουταλάκια του γλυκού Maggi Νοστιμιά και το θυμάρι.
Βάλτε το μείγμα σε ένα κορνέ.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίξτε μια τσέπη κατά μήκος του κάθε φιλέτου αλλά όχι μέχρι το τέλος.
Γεμίστε με το κορνέ τα στήθη του κοτόπουλου και κλείστε τα φιλέτα με οδοντογλυφίδες.
Ανακατέψτε λάδι από τις λιαστές ντομάτες με Maggi Νοστιμιά και λαδώστε καλά γύρω-γύρω τα φιλέτα.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου στον αέρα.
Σε ένα τηγάνι που το θερμαίνετε σε δυνατή φωτιά σοτάρετε τα φιλέτα από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν καλό χρώμα.
Παράλληλα κόψτε τις 4 ντομάτες στη μέση οριζόντια, αλείψτε τες με το λάδι και πασπαλίστε με τη Maggi Νοστιμιά.
Μεταφέρετε τα φιλέτα και τις τομάτες σε ένα ταψάκι και ψήστε για 20-25 λεπτά ή μέχρι να φτάσει το εσωτερικό του κοτόπουλου στους 69 βαθμούς.
Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε τα 10 λεπτά σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο μέχρι να ξεκουραστούν.
Κόψτε σε μερίδες και σερβίρετε μαζί με τις ντομάτες.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0