Βάλτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 2 λίτρα νερό και 2 κύβους ζωμό λαχανικών MAGGI. Δώστε μια βράση και αφήστε σε μέτρια φωτιά να κοχλάζει.
Βήμα 2
1 λεπτά
Βάλτε ένα φαρδύ τηγάνι ή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέστε το ρύζι, καβουρδίστε για 1 λεπτό και, τέλος, ρίξτε μια μεγάλη κουταλιά ζωμό.
Βήμα 3
1 λεπτά
Προσθέστε ζωμό κουταλιά κουταλιά, ενώ ανακατεύετε ασταμάτητα το ρύζι για να χυλώσει σωστά. Κόψτε όλα τα λαχανικά σε λεπτά μπαστουνάκια και τα φασολάκια στη μέση. Ρίξτε τα λαχανικά 5 λεπτά πριν μαγειρευτεί τελείως το ρύζι (θα χρειαστεί γύρω στα 22 λεπτά συνολικά από τον πρώτο βρασμό). Τέλος προσθέστε το σαφράν, το βούτυρο και το τριμμένο τυρί. Σκεπάστε με καπάκι εκτός εστίας και αφήστε για 2 λεπτά. Σερβίρετε άμεσα.
Βήμα 1
3
Βάλτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 2 λίτρα νερό και 2 κύβους ζωμό λαχανικών MAGGI. Δώστε μια βράση και αφήστε σε μέτρια φωτιά να κοχλάζει.
Βήμα 2
3
Βάλτε ένα φαρδύ τηγάνι ή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέστε το ρύζι, καβουρδίστε για 1 λεπτό και, τέλος, ρίξτε μια μεγάλη κουταλιά ζωμό.
Βήμα 3
3
Προσθέστε ζωμό κουταλιά κουταλιά, ενώ ανακατεύετε ασταμάτητα το ρύζι για να χυλώσει σωστά. Κόψτε όλα τα λαχανικά σε λεπτά μπαστουνάκια και τα φασολάκια στη μέση. Ρίξτε τα λαχανικά 5 λεπτά πριν μαγειρευτεί τελείως το ρύζι (θα χρειαστεί γύρω στα 22 λεπτά συνολικά από τον πρώτο βρασμό). Τέλος προσθέστε το σαφράν, το βούτυρο και το τριμμένο τυρί. Σκεπάστε με καπάκι εκτός εστίας και αφήστε για 2 λεπτά. Σερβίρετε άμεσα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0