Κόψτε το κρέας κάθετα από την φορά που έχουν οι ίνες του σε πολύ λεπτές φέτες. Με ένα βαρύ σκεύος χτυπήστε το κρέας για να γίνει ακόμη πιο λεπτό.
Βήμα 2
10 λεπτά
Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήστε το να ζεσταθεί. Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε να φύγει το περιττό αλεύρι. Περάστε σε δόσεις από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο όλα τα κομμάτια από το κρέας.
Βήμα 3
10 λεπτά
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε 500 ml νερό, τους 2 κύβους βοδινού MAGGI και το σκόρδο. Δώστε μια βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι. Επανατοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια εστία, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και προσθέστε το κρέας. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίξτε το ξίδι, 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό και τον ζωμό.
Βήμα 4
40 λεπτά
Σκεπάστε το σκεύος και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Τέλος, προσθέστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.
Βήμα 1
4
Κόψτε το κρέας κάθετα από την φορά που έχουν οι ίνες του σε πολύ λεπτές φέτες. Με ένα βαρύ σκεύος χτυπήστε το κρέας για να γίνει ακόμη πιο λεπτό.
Βήμα 2
4
Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήστε το να ζεσταθεί. Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε να φύγει το περιττό αλεύρι. Περάστε σε δόσεις από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο όλα τα κομμάτια από το κρέας.
Βήμα 3
4
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε 500 ml νερό, τους 2 κύβους βοδινού MAGGI και το σκόρδο. Δώστε μια βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι. Επανατοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια εστία, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και προσθέστε το κρέας. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίξτε το ξίδι, 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό και τον ζωμό.
Βήμα 4
4
Σκεπάστε το σκεύος και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Τέλος, προσθέστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0