Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει. Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ‘’καβουρδίστε’’ τον κιμά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα (σε δύο δόσεις διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του).
Βήμα 2
75 λεπτά
Μεταφέρετε τον κιμά στο κατσαρολάκι, προσθέστε το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και τον κύβο μόσχου, μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα και φροντίστε να μην έχει πολλά υγρά όταν τελειώσετε το μαγείρεμα του.
Βήμα 3
5 λεπτά
Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το μασκαρπόνε, λεμόνι και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και απλώστε από μια κουταλιά σε κάθε τορτίγια, βάλτε κιμά, τις πιπεριές ψιλοκομμένες και ολόκληρα τα φύλλα μαρουλιού.
Βήμα 4
5 λεπτά
Τυλίξτε σφιχτά και κόψτε στη μέση. Σερβίρεται άμεσα.
Βήμα 1
4
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει. Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ‘’καβουρδίστε’’ τον κιμά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα (σε δύο δόσεις διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του).
Βήμα 2
4
Μεταφέρετε τον κιμά στο κατσαρολάκι, προσθέστε το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και τον κύβο μόσχου, μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα και φροντίστε να μην έχει πολλά υγρά όταν τελειώσετε το μαγείρεμα του.
Βήμα 3
4
Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το μασκαρπόνε, λεμόνι και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και απλώστε από μια κουταλιά σε κάθε τορτίγια, βάλτε κιμά, τις πιπεριές ψιλοκομμένες και ολόκληρα τα φύλλα μαρουλιού.
Βήμα 4
4
Τυλίξτε σφιχτά και κόψτε στη μέση. Σερβίρεται άμεσα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0