Ζητήστε από το ψαρά να σας φιλετάρει τα λαυράκια. Πλύνετε καλά τα λαχανικά και κόψτε το κρεμμύδι και το φοινόκιο σε μεγάλα κομμάτια που μοιάζουν με ‘’φεγγαράκια‘’. Κόψτε σε χοντρές φέτες το κολοκύθι και σε μακρόστενα μπαστουνάκια το σέλερι. Τοποθετήστε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και αραδιάστε μέσα σε αυτό τα λαχανικά.
Βήμα 2
5 λεπτά
Βάλτε στο μπλέντερ τον κύβο, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, 4 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό και το μισό θυμάρι. Χτυπήστε καλά μέχρι να διαλύσει ο κύβος λαχανικών και ρίξτε μέσα στα λαχανικά.
Βήμα 3
20 λεπτά
Κλείστε τη λαδόκολλα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.
Βήμα 4
10 λεπτά
Βγάλτε από το φούρνο και ανοίξτε τη λαδόκολλα, τοποθετήστε πάνω από τα λαχανικά τα φιλέτα, κόψτε σε ‘’φεγγαράκια’’ το λεμόνι & προσθέστε το υπόλοιπο θυμάρι, το πιπέρι και λεπτοκομμένο το φρέσκο κρεμμύδι. Ψήστε ξεσκέπαστο για ακόμη 10 λεπτά και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστό το λαυράκι.
Βήμα 1
4
Ζητήστε από το ψαρά να σας φιλετάρει τα λαυράκια. Πλύνετε καλά τα λαχανικά και κόψτε το κρεμμύδι και το φοινόκιο σε μεγάλα κομμάτια που μοιάζουν με ‘’φεγγαράκια‘’. Κόψτε σε χοντρές φέτες το κολοκύθι και σε μακρόστενα μπαστουνάκια το σέλερι. Τοποθετήστε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και αραδιάστε μέσα σε αυτό τα λαχανικά.
Βήμα 2
4
Βάλτε στο μπλέντερ τον κύβο, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, 4 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό και το μισό θυμάρι. Χτυπήστε καλά μέχρι να διαλύσει ο κύβος λαχανικών και ρίξτε μέσα στα λαχανικά.
Βήμα 3
4
Κλείστε τη λαδόκολλα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.
Βήμα 4
4
Βγάλτε από το φούρνο και ανοίξτε τη λαδόκολλα, τοποθετήστε πάνω από τα λαχανικά τα φιλέτα, κόψτε σε ‘’φεγγαράκια’’ το λεμόνι & προσθέστε το υπόλοιπο θυμάρι, το πιπέρι και λεπτοκομμένο το φρέσκο κρεμμύδι. Ψήστε ξεσκέπαστο για ακόμη 10 λεπτά και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστό το λαυράκι.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0