Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάλτε ½ κουταλιά της σούπας βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Όταν λιώσει το βούτυρο βάλτε μέσα στο τηγάνι 2 φέτες ψωμί.
Από πάνω βάλτε από μια φέτα τυρί και πάνω από αυτό, μια φέτα ζαμπόν και κλείστε με τις άλλες δύο φέτες ψωμί.
Κλείστε με ένα καπάκι το τηγάνι και αφήστε για 2-3 λεπτά ελέγχοντάς το κατά διαστήματα μην αρχίσει να παίρνει πολύ χρώμα από κάτω το τοστ.
Όταν αρχίσει και χρυσίζει όμορφα προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο και γυρίστε από την άλλη τα τοστ.
Καλύψτε με το καπάκι και ψήστε για άλλα 2-3 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει και από την άλλη μεριά και να λιώσει το τυρί.
Όταν είναι έτοιμο αφαιρέστε τα τοστ από το τηγάνι και προσθέστε το ελαιόλαδο. Σπάστε μέσα τα αυγά και πασπαλίστε με τη MAGGI Νοστιμιά.
Τηγανίστε μέχρι να είναι έτοιμα και αφαιρέστε από το τηγάνι.
Σερβίρετε με τα τοστ και τα ντοματίνια.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Show more recipes
Σχόλια 0