Πλύνετε καλά όλα τα λαχανικά, κόψτε σε κυβάκια ½ εκατοστού το καρότο το σέλερι και το κολοκύθι.
Βήμα 2
15 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέστε το σκόρδο, το καρότο, το κολοκύθι και το σέλερι, σοτάρετε για ακόμη 10 και προσθέσετε 2 λίτρα νερό και τα φασόλια.
Βήμα 3
10 λεπτά
Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε το αρνάκι μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Μεταφέρετε στην κατσαρόλα με τα φασόλια.
Βήμα 4
90 λεπτά
Προσθέστε τον κύβο κότας MAGGI, ένα κλωνάρι δεντρολίβανο και βράστε για 1½ ώρα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαγειρευτούν τα φασόλια και το αρνάκι (προσθέστε νερό αν χρειαστεί).
Βήμα 5
3 λεπτά
Λίγο πριν αποσύρετε με μια κουτάλα βγάλτε 2 μεγάλες κουταλιές από την φασολάδα με αρκετό υγρό και χτυπήστε στο μίξερ.
Βήμα 6
10 λεπτά
Μεταφέρετε πάλι στην κατσαρόλα και μαγειρέψτε για ακόμη 10 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα ωραίο χύλωμα στη σούπα.
Βήμα 7
2 λεπτά
Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστή με λίγο χυμό λεμόνι και λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 1
7
Πλύνετε καλά όλα τα λαχανικά, κόψτε σε κυβάκια ½ εκατοστού το καρότο το σέλερι και το κολοκύθι.
Βήμα 2
7
Σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέστε το σκόρδο, το καρότο, το κολοκύθι και το σέλερι, σοτάρετε για ακόμη 10 και προσθέσετε 2 λίτρα νερό και τα φασόλια.
Βήμα 3
7
Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε το αρνάκι μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Μεταφέρετε στην κατσαρόλα με τα φασόλια.
Βήμα 4
7
Προσθέστε τον κύβο κότας MAGGI, ένα κλωνάρι δεντρολίβανο και βράστε για 1½ ώρα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαγειρευτούν τα φασόλια και το αρνάκι (προσθέστε νερό αν χρειαστεί).
Βήμα 5
7
Λίγο πριν αποσύρετε με μια κουτάλα βγάλτε 2 μεγάλες κουταλιές από την φασολάδα με αρκετό υγρό και χτυπήστε στο μίξερ.
Βήμα 6
7
Μεταφέρετε πάλι στην κατσαρόλα και μαγειρέψτε για ακόμη 10 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα ωραίο χύλωμα στη σούπα.
Βήμα 7
7
Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστή με λίγο χυμό λεμόνι και λίγο ελαιόλαδο.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0