Φασολάδα
90λεπτά
Δύσκολη
500 γρ.
Φασόλια λευκά
3
Καρότα
1
Κρεμμύδι
2 Κλωνάρια
Σέλερι
1
Φύλλο δάφνης
2
Ντομάτες τριμμένες
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2 κύβους
1 Φιλέτο
Ρέγγα καπνιστή
1
Λεμόνι χυμός
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
714.71 kcal
Υδατάνθρακες
94.53 g
Πρωτεΐνες
38.9 g
Λιπαρά
22.5 g
Εδώδιμες Ίνες
21.74 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
90 λεπτά
Βήμα 1
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά, με λίγο ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Βήμα 2
Όταν μαλακώσει ρίξτε 3 λίτρα νερό, τα φασόλια, την δάφνη και την τριμμένη τομάτα.
Βήμα 3
Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά και ρίξτε μέσα το καρότο κομμένο σε μπαστουνάκια, το χοντροκομμένο σέλερι και τέλος τους κύβους λαχανικών Maggi.
Βήμα 4
Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια και λίγο πριν σβήσετε την εστία, αδειάστε μέσα το μισό ποτήρι ελαιόλαδο.
Βήμα 5
Παράλληλα σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο τυλίξτε την ρέγκα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στο μέγιστο της έντασης του για 10 λεπτά.
Βήμα 6
Ξετυλίξτε από το αλουμινόχαρτο, ραντίστε με το στιμένο λεμόνι και σερβίρετε μαζί με την φασολάδα.
Σχόλια 0