Βάζουμε τους γίγαντες από την προηγούμενη μέρα σε αρκετό νερό με 1 κ.σ. αλάτι να μουλιάσουν. Την επομένη μέρα τους ξεπλένουμε, τους σουρώνουμε και τους βάζουμε σε κατσαρόλα με αρκετό νερό να βράσουν για 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
15 λεπτά
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλερι και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Μόλις χυλώσουν προσθέτουμε τη ντομάτα το ελαιόλαδο το πιπέρι και τον κύβο.
Βήμα 3
30 λεπτά
Ανακατεύουμε και αφού πάρουν βράση προσθέτουμε λίγο αλάτι αν χρειάζεται και σιγοβράζουμε λίγο ακόμα. Αφήνουμε την κατσαρόλα σκεπασμένη μέχρι να ρουφήξουν τα ζουμιά τους και να χυλώσει καλά το φαγητό μας.
Βήμα 4
1 λεπτά
Σερβίρουμε τα φασόλια γίγαντες κατσαρόλας με ψιλοκομμένοσέλινο.
Βήμα 1
4
Βάζουμε τους γίγαντες από την προηγούμενη μέρα σε αρκετό νερό με 1 κ.σ. αλάτι να μουλιάσουν. Την επομένη μέρα τους ξεπλένουμε, τους σουρώνουμε και τους βάζουμε σε κατσαρόλα με αρκετό νερό να βράσουν για 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2
4
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλερι και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Μόλις χυλώσουν προσθέτουμε τη ντομάτα το ελαιόλαδο το πιπέρι και τον κύβο.
Βήμα 3
4
Ανακατεύουμε και αφού πάρουν βράση προσθέτουμε λίγο αλάτι αν χρειάζεται και σιγοβράζουμε λίγο ακόμα. Αφήνουμε την κατσαρόλα σκεπασμένη μέχρι να ρουφήξουν τα ζουμιά τους και να χυλώσει καλά το φαγητό μας.
Βήμα 4
4
Σερβίρουμε τα φασόλια γίγαντες κατσαρόλας με ψιλοκομμένοσέλινο.
''Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλερι και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Μόλις χυλώσουν προσθέτουμε τη ντομάτα το ελαιόλαδο το πιπέρι και τον κύβο''
Τα ριχνουμε δηλαδη στο νερο? Εκείνο με τους γιγαντες που βραζουν ηδη μια ωρα?
2 "σελερι" δλδ σελινοριζες οι οποίες μπορεί να ζυγίζουν και 300 γ. η μία.
Γιατί πρέπει να καταστρέφετε τις παραδοσιακές συνταγές για να ακούγονται πιο fancy?
(Δεν υπάρχει θέμα)