Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Πίσω
Your Selection (1)
Πίτα με ψάρι
50 min
Εύκολη
Προσθήκη recipe
Πίσω
26 9.4g / 26%
55 43.3g / 55%
19 15.3g / 19%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips

Tip 1

Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Πίτα με ψάρι

(0)
50 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  γρ.
Γλώσσα
1 
Κρεμμύδι
1 
Σκελίδα σκόρδο
1  κ.γλ.
Κάρυ
1  κ.γλ.
Πάπρικα
1  Συσκευασία
MAGGI Πουρές 125g
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο
100  γρ.
Αρακάς
50  γρ.
Φρυγανιά τριμμένη

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
43.36 g
Ενέργεια
322.76 kcal
Λιπαρά
9.4 g
Εδώδιμες Ίνες
5.82 g
Πρωτεΐνες
15.34 g
Σάκχαρα
6.86 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

50 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε ένα φαρδύ τηγάνι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε το σκόρδο και το φιλέτο ψαριού ψιλοκομμένο και σοτάρετε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι το ψάρι να βγάλει τα υγρά του.
  • Βήμα 2

    5 λεπτά
    Σουρώστε και επαναφέρετε στο τηγάνι. Προσθέστε τον αρακά, το κάρυ και την πάπρικα, δοκιμάστε το αλάτι και γεμίστε μέχρι τη μέση ατομικά φορμάκια ή ένα πυρέξ για το φούρνο.
  • Βήμα 3

    35 λεπτά
    Ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI όπως αναγράφεται στις οδηγίες και απλώστε με μια σπάτουλα πάνω από το ψάρι. Πασπαλίστε την τριμμένη φρυγανιά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ‘’πίτας ‘’. Αφήστε για 15 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της και σερβίρετε.
Πίτα με ψάρι

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε ένα φαρδύ τηγάνι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε το σκόρδο και το φιλέτο ψαριού ψιλοκομμένο και σοτάρετε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι το ψάρι να βγάλει τα υγρά του.

Πίτα με ψάρι

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Σουρώστε και επαναφέρετε στο τηγάνι. Προσθέστε τον αρακά, το κάρυ και την πάπρικα, δοκιμάστε το αλάτι και γεμίστε μέχρι τη μέση ατομικά φορμάκια ή ένα πυρέξ για το φούρνο.

Πίτα με ψάρι

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI όπως αναγράφεται στις οδηγίες και απλώστε με μια σπάτουλα πάνω από το ψάρι. Πασπαλίστε την τριμμένη φρυγανιά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ‘’πίτας ‘’. Αφήστε για 15 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της και σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF