Αυτό το πιάτο έγινε για 8
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Κόψτε το αβοκάντο στη μέση οριζόντια περιμετρικά του κουκουτσιού. Με τα χέρια στρίψτε το αβοκάντο και χωρίστε το στα δύο.
Αφαιρέστε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρέστε τη σάρκα και βάλτε τη σε ένα μπολ. Με ένα πιρούνι ή στο μούλτι σπάστε το αβοκάντο. Αν θέλετε μπορείτε να αφήσετε και μερικά χοντρά κομμάτια ή να το κάνετε όσο λείο θέλετε.
Ψιλοκόψτε πάρα πολύ καλά το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέστε το κύμινο, την Νοστιμιά MAGGI και το ελαιόλαδο.
Κόψτε τη ντομάτα στη μέση, αφαιρέστε με ένα κουτάλι τα σπόρια και κόψτε σε κυβάκια 2 x 2 εκ.
Τα προσθέτετε όλα μαζί στο μπολ με το αβοκάντο.
Προσθέστε τα αρωματικά, το χυμό και το ξύσμα από το λάιμ & τα φυστίκια και τα ανακατεύετε.
Σερβίρετε το γουακαμόλε με έξτρα κρεμμύδι και ντομάτα και βέβαια με νάτσος.