Γουακαμόλε
30λεπτά
Εύκολη
1
Αβοκάντο
0.5
Κρεμμύδι
0.5
Σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2 κ.γλ.
Κύμινο
2 κ.γλ.
10 Φύλλα
Δυόσμος
0.5
Λάιμ (ξύσμα και χυμός)
1 κ.γλ.
Αλάτι
1 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
1
Ντομάτα
2 Φύλλα
Κόλιανδρος φρέσκος
1 κ.σ.
Φιστίκια Αιγίνης
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
53.17 kcal
Υδατάνθρακες
4.86 g
Πρωτεΐνες
1.03 g
Λιπαρά
3.87 g
Εδώδιμες Ίνες
2.45 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
30 λεπτά
Βήμα 1
Κόψτε το αβοκάντο στη μέση οριζόντια περιμετρικά του κουκουτσιού. Με τα χέρια στρίψτε το αβοκάντο και χωρίστε το στα δυο.
Βήμα 2
Αφαιρέστε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρέστε τη σάρκα και βάλτε τη σε ένα μπολ. Με ένα πιρούνι ή στο μούλτι σπάστε το αβοκάντο. Αν θέλετε μπορείτε να αφήσετε και μερικά χοντρά κομμάτια ή να το κάνετε όσο λείο θέλετε.
Βήμα 3
Ψιλοκόψτε πάρα πολύ καλά το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέστε το κύμινο, την Νοστιμιά MAGGI και το ελαιόλαδο.
Βήμα 4
Κόψτε τη ντομάτα στη μέση, αφαιρέστε με ένα κουτάλι τα σπόρια και κόψτε σε κυβάκια 2x2 εκ.
Βήμα 5
Τα προσθέτετε όλα μαζί στο μπολ με το αβοκάντο.
Βήμα 6
Προσθέστε τα αρωματικά, το χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, τα φυστίκια και τα ανακατεύετε.
Βήμα 7
Σερβίρετε με έξτρα κρεμμύδι και ντομάτα και βέβαια με νάτσος.
Σχόλια 0