Βάλτε σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο, το χταπόδι και σε χαμηλή φωτιά. Αφήστε το χωρίς κανένα άλλο υγρό να βγάλει όλα τα υγρά του για 1 ώρα περίπου και έπειτα να τα μαζέψει ξανά.
Βήμα 2
1 λεπτά
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή κατεβάστε την κατσαρόλα από την φωτιά και ρίξτε το ξύδι.
Βήμα 3
3 λεπτά
Χτυπήστε σε ένα μπολ 60-80 ml ελαιόλαδο με Nοστιμιά Maggi και ρίξτε το και αυτό στο ζεστό χταπόδι.
Βήμα 4
1 λεπτά
Σερβίρετε το χταπόδι ολόκληρο σε θερμοκρασία δωματίου.
Βήμα 1
4
Βάλτε σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο, το χταπόδι και σε χαμηλή φωτιά. Αφήστε το χωρίς κανένα άλλο υγρό να βγάλει όλα τα υγρά του για 1 ώρα περίπου και έπειτα να τα μαζέψει ξανά.
Βήμα 2
4
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή κατεβάστε την κατσαρόλα από την φωτιά και ρίξτε το ξύδι.
Βήμα 3
4
Χτυπήστε σε ένα μπολ 60-80 ml ελαιόλαδο με Nοστιμιά Maggi και ρίξτε το και αυτό στο ζεστό χταπόδι.
Βήμα 4
4
Σερβίρετε το χταπόδι ολόκληρο σε θερμοκρασία δωματίου.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0