Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Χταπόδι #pestomenafai

0
65λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
3 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 3 εδώ

1 
Χταπόδι
100 mL
Ξύδι
70 mL
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
1079.9 kcal
Υδατάνθρακες
8.7 g
Πρωτεΐνες
49.73 g
Λιπαρά
26.8 g
Εδώδιμες Ίνες
0 g
Σάκχαρα
1.35 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

65 λεπτά
Βήμα 1
60 λεπτά
Βάλτε σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο, το χταπόδι και σε χαμηλή φωτιά αφήστε το χωρίς κανένα άλλο υγρό να βγάλει όλα τα υγρά του για 1 ώρα περίπου και έπειτα να τα μαζέψει ξανά.
Βήμα 2
1 λεπτά
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή κατεβάστε την κατσαρόλα από την φωτιά και ρίξτε το ξύδι.
Βήμα 3
3 λεπτά
Χτυπήστε σε ένα μπολ 60-80 ml ελαιόλαδο και Nοστιμιά Maggi και ρίξτε το και αυτό στο ζεστό χταπόδι.
Βήμα 4
1 λεπτά
Σερβίρετε το χταπόδι ολόκληρο σε θερμοκρασία δωματίου.
Χταπόδι #pestomenafai

Βήμα 1 4

Βάλτε σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο, το χταπόδι και σε χαμηλή φωτιά αφήστε το χωρίς κανένα άλλο υγρό να βγάλει όλα τα υγρά του για 1 ώρα περίπου και έπειτα να τα μαζέψει ξανά.

Χταπόδι #pestomenafai

Βήμα 2 4

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή κατεβάστε την κατσαρόλα από την φωτιά και ρίξτε το ξύδι.

Χταπόδι #pestomenafai

Βήμα 3 4

Χτυπήστε σε ένα μπολ 60-80 ml ελαιόλαδο και Nοστιμιά Maggi και ρίξτε το και αυτό στο ζεστό χταπόδι.

Χταπόδι #pestomenafai

Βήμα 4 4

Σερβίρετε το χταπόδι ολόκληρο σε θερμοκρασία δωματίου.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη