Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Χταπόδι ξιδάτο

1
75 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
5 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

1000 γρ.
Χταπόδι
2 
Φύλλα δάφνης
1 
Αστεροειδή γλυκάνισο
1 κ.σ.
Μαύρο πιπέρι
250 mL
Ελαιόλαδο
100 mL
Ξύδι βαλσάμικο λευκό
1 
Λεμόνι ξύσμα
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
1 Ματσάκι
Μυρώνια
2 κ.σ.
Θυμάρι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
663.52 kcal
Υδατάνθρακες
17.24 g
Πρωτεΐνες
31.17 g
Λιπαρά
52.66 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

75 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό, ρίξτε την δάφνη, το γλυκάνισο, τη Νοστιμιά Maggi και το πιπέρι.
Βήμα 2
60 λεπτά
Αφήστε να πάρει μια βράση και βάλτε μέσα το χταπόδι. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για περίπου μια ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι.
Βήμα 3
2 λεπτά
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το ελαιόλαδο, το ξίδι, το ξύσμα, το φρέσκο κρεμμύδι, τα μυρώνια και το θυμάρι.
Βήμα 4
4 λεπτά
Ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα χειρός και αφήστε στο ψυγείο. Όταν το χταπόδι έχει πλέον μαλακώσει σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό για να κρυώσει.
Βήμα 5
3 λεπτά
Kόψτε το χταπόδι σε λεπτές ροδέλες και ρίξτε το μέσα στο μπολ με την μαρινάδα.
Βήμα 6
1 λεπτά
Ανακατέψτε και συντηρήστε στο ψυγείο.
Χταπόδι ξιδάτο

Βήμα 1 6

Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό, ρίξτε την δάφνη, το γλυκάνισο, τη Νοστιμιά Maggi και το πιπέρι.

Χταπόδι ξιδάτο

Βήμα 2 6

Αφήστε να πάρει μια βράση και βάλτε μέσα το χταπόδι. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για περίπου μια ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι.

Χταπόδι ξιδάτο

Βήμα 3 6

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το ελαιόλαδο, το ξίδι, το ξύσμα, το φρέσκο κρεμμύδι, τα μυρώνια και το θυμάρι.

Χταπόδι ξιδάτο

Βήμα 4 6

Ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα χειρός και αφήστε στο ψυγείο. Όταν το χταπόδι έχει πλέον μαλακώσει σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό για να κρυώσει.

Χταπόδι ξιδάτο

Βήμα 5 6

Kόψτε το χταπόδι σε λεπτές ροδέλες και ρίξτε το μέσα στο μπολ με την μαρινάδα.

Χταπόδι ξιδάτο

Βήμα 6 6

Ανακατέψτε και συντηρήστε στο ψυγείο.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 1

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη
n nina
Ρολόι

το χταποδι το βραζουμε χωρις νερο γιατι βγαζει απο μονο του παρα πολλα νερά

Σχόλιο Φορτώστε περισσότερο