Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Σε ένα μεγάλο μπολ τρίψτε στον χοντρό τρίφτη τα κολοκύθια. Ρίξτε μέσα το φρέσκο κρεμμύδι, την γραβιέρα, την φέτα, το πιπέρι και το αλάτι. Ανακατέψτε καλά με ένα πιρούνι και ρίξτε το αβγό και τις νιφάδες πατάτας. Ανακατέψτε και δημιουργήστε με τα χέρια σας κεφτεδάκια που το πάχος τους να μην ξεπερνά το 1 ½ εκατοστό (για να ψήνονται πιο γρήγορα).
Ρίξτε 2 εκατοστά ηλιέλαιο σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και βάλτε το να κάψει. Τηγανίστε σε δόσεις τους κεφτέδες μέχρι να πάρουν έντονο σκούρο χρώμα. Έπειτα, μεταφέρετε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξει το περιττό λάδι. Οι κολοκυθοκεφτέδες με γραβιέρα είναι έτοιμοι για σερβίρισμα.